Неће језик него право: Америчка конгресменка запријетила Путину импичментом

Конгресменка Максин Вотерс обећала је да ће послије покретања поступка за опозив предсједника САД Доналда Трампа импичмент приредити и шефу руске државе Владимиру Путину.

среда, август 9, 2017 / 00:41
Како преноси Вашингтон фри бикон, Вотерс је помијешала Путина са америчким потпредседником Мајком Пенсом.
Водитељка емисије Став Џој Бехар питала је Вотерсову да ли ће се Мајк Пенс успјешније носити са предсједничким обавезама од актуелног шефа америчке државе Доналада Трампа.
Када ријешимо са Трампом, мораћемо да притегнемо Путина, он је сљедећи, рекла је Вотерс. "Путин или Пенс", питала је водитељка."Да, Пенс", исправила се конгресменка.78-годишња Максин Вотерс, конгресменка из редова Демократске странке, позната је по својим контроверзним изјавама о Русији, Путину и Трампу.

Она је тако својевремено, између осталог, изјавила да је амерички лидер спреман да се "баци у загрљај руском предсједнику док овај наставља да напада Кореју". Послије тога позвали су је познати руски "телефонски хулигани" Лексус и Вован и представили се као украјински премијер Владимир Гројсман. Они су конгресменку "обавијестили" да се Русија мјеша у унутрашње послове државе Лимпопо, што је она озбиљно схватила и обећала свој ангажман.

После америчког ракетног напада на сиријску ваздухопловну базу Шајрат Вотерс је изјавила да су Путин и Трамп уствари "нераздвојни" и да је растућа тензија између Москве и Вашингтона око Сирије само "представа".

ИЗВОР: Руска реч1 КОМЕНТАР

  1. Назваћу је Ја и рећи да због Путина немогу да направим кућу зато што ми је плац западно од транзита а то њега страшно нервира, па ми општина неда грађевинску. Па нек му каже да ме се окане или нек ми она да плац на Флориди да тамо направим кућу.

Оставите одговор