Наш стари слоган: Гуглајте ћирилицом!

За све оне којима се јуче није допадало што међународне интернетске корпорације заузимају страну у једном сложеном друштву, таман колико и НАТО својом агресијом за вријеме грађанског рата.

петак, март 2, 2018 / 08:14

Прије или касније неко ће схватити да не може игнорисати вољу половине њихове "цијеле БиХ".

Боље прије, него касније.

Даљи коментар није потребан.3 КОМЕНТАРА

 1. Živite u zabludi.
  Ko je ikada uživo gledao emisiju Bujica zna da tu uglavnom gostuju ustaški bolesnici skriveni i otvoreni srbomrzci.
  Slična stvar je i sa FBiH,boli njih za žuto plavom krpom. Temeljna vrijednost za njih je Republika BiH,ustav RBiH i zlatni ljiljani. Kada god se uznemire i provri srbomržnja mogu se ćuti i od intelektualaca pozivi za povratak na tri temeljne vrednosti njihove cjelovite BiH.
  Upravo zato Srbi i Republika Srpska moraju biti pametni a ne truli od korupcije.
  Prvo ovo vi trebate shvati, posle će sve biti lakše.

  1. Те темељне србомрзачке вриједности Република БиХ и граџанску БиХ углавном промовишу тзв. љевичари. Ко је пратио посљедње иступе Дениса Бећировића из СДП могао је видјети еклаттан примјер србомржње (а СДС уредно гласа за његове декларације).

   Оно што је очито код тих граџанских екстремиста у задње вријеме је примитивизам.

   Прије неки дан Бећировић Додика пореди са доратом, а Комшић Лагумџију са псом који на њега лаје.

   То је тај граџанизам.

 2. Не сери Симо,

  није твоје да мислиш, твоје и Чворовићево је да радите против Говедарице, ма колико тренутно морално био испред данас ваших заједничких пулена?

  Ти Младене, или води рачуна, или реци да си АИД.

  Одакле оно:“могу се ћути и од интелектуалаца“?

  На прошлом посту сам први пут коментарисао твој коментар, нисам га разумио, рачунам да сам бар просјечно паметан човјек.

  Сад поготово не разумијем штампарску грешку, а још више глупост коју си у наставку написао против корупције, а онда оним истим које оптужујеш за корупцију напишеш како је корупција највећи непријатељ, да на то они треба да обрате пажњу..

  За тебе и товоје коментаре су чак ова два прозирна удбаша, Симо и Чворовић мање провидни, нећете господо АИДОВЦИ проћи, исто као што неће проћи (не) природни блуд Додика и Стевандића?

Оставите одговор