Народно позориште РС за поплављене у Семберији

Најбитнија позоришна кућа у Републици Српској, придружила се акцији помоћи поплављенима, Фронтал.РС онима са културним апетитом предлаже да и они дају свој допринос. Ансамбл Народног позоришта РС извешће у сриједу 29.12. представу "Мој брат" по тексту Небојше Брадића и у режији Милана Караџића. Сав приход од представе "Мој брат" биће уплаћен на рачун за помоћ […]

уторак, децембар 28, 2010 / 18:39

Најбитнија позоришна кућа у Републици Српској, придружила се акцији помоћи поплављенима, Фронтал.РС онима са културним апетитом предлаже да и они дају свој допринос.

Ансамбл Народног позоришта РС извешће у сриједу 29.12. представу "Мој брат" по тексту Небојше Брадића и у режији Милана Караџића.
Сав приход од представе "Мој брат" биће уплаћен на рачун за помоћ становништву погођеном поплавама у Семберији. Карте за ову представу биће продаване по цијени од 10 КМ.

Множина природних катастрофа у посљедње двије године, те најаве новогодишњих поскупљења, не би смјеле да неутралишу емпатију и солидарност међу људима. Зато дођите на представу и спојите угодно са хуманим, јер већ колико сутра, можда се и ви нађете у сличној ситуацији.Оставите одговор