Налбандијан повриједио судију (ВИДЕО)

Аргентинац у финалу Квинса поломио постоље испред линијског судије, повриједио арбитра, и титулу, послије дисквалификације, препустио Марину Чилићу. Давид Налбандијан био је близу дванаесте титуле у каријери, водио је против Марина Чилића 1:0 у сетовима, губио у другом 3:4, али онда је меч прекинут због дисквалификације 30-годишњег Аргентинца. Године искуства играња великих турнира и важних […]

недеља, јун 17, 2012 / 18:17

Аргентинац у финалу Квинса поломио постоље испред линијског судије, повриједио арбитра, и титулу, послије дисквалификације, препустио Марину Чилићу.

Давид Налбандијан био је близу дванаесте титуле у каријери, водио је против Марина Чилића 1:0 у сетовима, губио у другом 3:4, али онда је меч прекинут због дисквалификације 30-годишњег Аргентинца.

Године искуства играња великих турнира и важних дуела, Налбандијану нису помогли у обуздавању темперамента.

Гаучос је због невјероватне глупости остао без могућности да се до краја бори за трофеј на Квинсу. Он је у осмом гему, другог сета, дисквалификован јер је повриједио линијског судију.

Аргентинац је покушао да врати дијагоналу, стигао је до лопте, али није био прецизан. Изнервиран због промашаја, насрнуо је на оградицу око столице за линијског судију, шутнуо је, она се распала и погодила арбитра у ноге.

Судија је са болном гримасом јаукнуо…

Меч је одмах прекинут, Налбандијан је дисквалификован, а Чилић је на несвакидашњи начин промовисан у шампиона лондонског турнира за 2012. годину. Хрвату је то седма титула у каријери.

Аргентински тенисер је на крају извинио свима.

“Јако ми је жао због овога што се догодило. Био сам јако фрустриран на терену и понекад је то тешко контролисати. Погријешио сам, сви понекад гријешимо, не сматрам да је требало овако да се заврши”, рекао је Налбандијан.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор