На Фејсбуку обиљежите цијели свој живот

Оснивач друштвене интернет странице "Фејсбук" Марк Цукерберг открио је нове измијењене странице профила које омогућавају корисницима да говоре приче из својих живота. Цукерберг је почео годишњу конференцију у Сан Франциску представљајући странице "Тајмлајна" или "Животне линије" осмишљене да омогућава људима да биљеже све што су у икада радили у животу. "То је средиште искуства `Фејсбука`, […]

петак, 23 септембра, 2011 / 05:32

Оснивач друштвене интернет странице "Фејсбук" Марк Цукерберг открио је нове измијењене странице профила које омогућавају корисницима да говоре приче из својих живота.

Цукерберг је почео годишњу конференцију у Сан Франциску представљајући странице "Тајмлајна" или "Животне линије" осмишљене да омогућава људима да биљеже све што су у икада радили у животу.

"То је средиште искуства `Фејсбука`, потпуно изнова осмишљено. `Тајмлајн` је прича вашег живота", рекао је Цукерберг.

Он је новитет представио прерађеним страницама на свом профилу на којем је хронолошки поредао своја искуства фотографијама од састанка са америчким предсједником Бараком Обамом па до најранијих дана детињства.

Према његовим ријечима, највећи је изазов испричати животну причу на само једној страници профила.

Цукерберг је такође истакао да међу најновије промијене на "Фејсбуку" спадају и нове апликације које омогућавају људима да проналазе и размијењују музику, филмове, књиге и друге вијести.