Мостар: Дојава о бомби у згради Владе Федерације

МОСТАР – Полиција је јутрос добила дојаву да је у згради Владе Федерације у Мостару гдје је у 10.00 часова требало да почне сједница Владе, постављена бомба, потврдила је портпарол Федералне управе полиције Мерсиха Новалић. Новалићева је навела да је федерална полиција извршила провјеру просторија које су под њиховом заштитом и да бомба није пронађена. […]

четвртак, април 7, 2011 / 13:50

МОСТАР – Полиција је јутрос добила дојаву да је у згради Владе Федерације у Мостару гдје је у 10.00 часова требало да почне сједница Владе, постављена бомба, потврдила је портпарол Федералне управе полиције Мерсиха Новалић.

Новалићева је навела да је федерална полиција извршила провјеру просторија које су под њиховом заштитом и да бомба није пронађена.

Она је додала да се у истој згради налазе просторије које нису у надлежности Федералне управе полиције и да њихову провјеру врши полиција Херцеговачко-неретванског кантона.

Такође, непосредно прије почетка сједнице када су министри улазили у зграду испред зграде се окупила група грађана који су звиждали министрима.

У међувремену је почела сједница Владе Федерације, а окупљени грађани су се мирно разишли.

Група странака око СДП-а БиХ формирала је 17. марта власт у ФБиХ, коју већинске хрватске странке ХДЗ БиХ и ХДЗ 1990 сматрају нелегалном и нелегитимном.Оставите одговор