Монтевидео распродан и у Мостару

Најгледанији српски филм у прошлој години (иако се емитовао само у децембру) "Монтевидео, Бог те видео", редитељски деби познатог глумца Драгана Бјелогрлића, изазвао је огромно занимање мостарске публике. Овај филм синоћ је премијерно приказан у Мостару у великој дворани у Хрватском дому херцега Стјепана Косаче. Све улазнице за три пројекције у 16.00, 19.00 и 22.00 […]

петак, март 4, 2011 / 13:22

Најгледанији српски филм у прошлој години (иако се емитовао само у децембру) "Монтевидео, Бог те видео", редитељски деби познатог глумца Драгана Бјелогрлића, изазвао је огромно занимање мостарске публике.

Овај филм синоћ је премијерно приказан у Мостару у великој дворани у Хрватском дому херцега Стјепана Косаче.

Све улазнице за три пројекције у 16.00, 19.00 и 22.00 часа распродане су неколико дана раније, а јуче се у Мостару тражила и карта више.

Редитељ филма Драган Бјелогрлић, те глумци Сергеј Трифуновић, Нина Јанковић, Данина Јефтић, Милош Биковић и Петар Стругар срдачно су дочекани у граду на Неретви, а они су се такође срдачно дружили с публиком на све три пројекције, али и с новинарима.

Рекли су да им је драго што су позвани у Мостар и да ће доћи сваки пут када их неко буде звао.

Овога пута у Мостару су били захваљујући Српском пјевачком и културном друштву Гусле и Хрватском дому херцега Стјепана Косаче.

Бјелогрлић и Трифуновић ипак су изразили запрепаштење чињеницом да Мостар нема кино, те се надају да ће га ускоро добити. Бјелогрлићев филм од синоћ се приказује и у сарајевским биоскопима.

"Моинтевидео, Бог те видео" снимљен је по мотивима истоимене књиге спортског новинара Владимира Станковића и говори о историјском успјеху репрезентације Југославије на првом Свјетском првенству у фудбалу у Монтевидеу 1930. године.Оставите одговор