Министарство демантује "Глас Српске"

Министарство породице, омладине и спорта издало је саопштење поводом информације која је објављена у Гласу Српске, 02. марта 2011. године, а коју су пренијели и други медији, а односи се на пројекат запошљавања приправника у 2011. години. У спорном тексту се наводи да Министарство породице, омладине и спорта Републике Српске због недостатка новца неће реализовати […]

петак, март 4, 2011 / 16:34

Министарство породице, омладине и спорта издало је саопштење поводом информације која је објављена у Гласу Српске, 02. марта 2011. године, а коју су пренијели и други медији, а односи се на пројекат запошљавања приправника у 2011. години.

У спорном тексту се наводи да Министарство породице, омладине и спорта Републике Српске због недостатка новца неће реализовати пројекат запошљавања приправника.
– Министарство породице, омладине и спорта није носилац пројекта запошљавања приправника него Министарство рада и борачко-инвалидске заштите заједно са Заводом за запошљавање Републике Српске. Истичемо, да Министарство породице, омладине и спорта, иако није било носилац реализације пројекта запошљавања приправника, од почетка исти подржава, као и друге иницијативе у погледу запошљавања младих у Републици Српској – саопштено је из овог министарства.


Оставите одговор