Мик Џегер основао нови бенд

Фронтмен "Ролинг Стонса" Мик Џегер основао је нову групу "Супер Хеви", у којој су и Дејв Стјуарт из "Јуритмикса", пjевачица Џос Стоун и најмлађи син Боба Марлија Дејмијан Марли, објавио је Њу мјузикал експрес. "Нас четворо договорили смо се да удјемо у студио и набацамо неке ствари, видимо шта ће бити, да ли ће нам […]

недеља, мај 22, 2011 / 12:33

Фронтмен "Ролинг Стонса" Мик Џегер основао је нову групу "Супер Хеви", у којој су и Дејв Стјуарт из "Јуритмикса", пjевачица Џос Стоун и најмлађи син Боба Марлија Дејмијан Марли, објавио је Њу мјузикал експрес.

"Нас четворо договорили смо се да удјемо у студио и набацамо неке ствари, видимо шта ће бити, да ли ће нам бити забавно. Нисмо знали какву ћемо музику снимити. Знали смо да ће бити забавно", казао је Џегер.

На материјалу групе "Супер Хеви" радио је и АР Рахман, индијски оскаровац и композитор музике за филмове "Милионер са улице" и "127 сати".

"Дејв Стјуарт и ја казали смо један другом: ‘Хајде да позовемо АР Рахмана, у граду је, то ће бити другачије’, па је учествовао још један континент", испричао је Џегер.

"Имамо реге пјесме, рок пјесме, нешто балада, нешто соула. Имамо једну пјесму на урду језику", открио је Џегер. Пјевач је наговијестио да ће обожаваоци "Ролинг Стонса" морати да сачекају на нови турнеју легендарног бенда, пошто постоји могућност да ће на турнеју кренути његова нова група.

"Ако се људима допадне, хоћемо. Ако им се не свиди, нећемо!", казао је.Оставите одговор