Мићић: СДС има добар тим младих и искусних људи

Предсједник Градског одбора СДС-а Бијељина Мићо Мићић сматра да је неопходно мијењати много тога да би живот грађана у Републици Српској и БиХ био што бољи, прије свега када је ријеч о запошљавању младих, борби против корупције, те социјалном збрињавању становништва. „Неопходан је искорак, а ми у Бијељини смо показали да се може напредовати“, рекао […]

четвртак, август 21, 2014 / 14:15

Предсједник Градског одбора СДС-а Бијељина Мићо Мићић сматра да је неопходно мијењати много тога да би живот грађана у Републици Српској и БиХ био што бољи, прије свега када је ријеч о запошљавању младих, борби против корупције, те социјалном збрињавању становништва.

„Неопходан је искорак, а ми у Бијељини смо показали да се може напредовати“, рекао је Мићић на страначкој конференцији за новинаре и додао да је СДС, заједно са коалиционим партнерима, спреман „за овај посао“ јер имају добар тим младих и искусних људи спремних да побиједе на предстојећим општим изборима.

Он је навео да је СДС спреман да се ухвати у коштац са свим проблемима, додајући да је садашња власт довела народ у тежак економски положај.

На конференцији за новинаре представљени су кандидати ове странке на предстојећим изборима за Народну скупштину Републике Српске – актуелни посланик и носилац листе за парламент Српске Златко Максимовић, актуелни посланик и кандидат за Народну скупштину Томица Стојановић, те Анка Тодоровић, Игор Остојић и Јелена Петровић.

Кандидати СДС-а Бијељина на предстојећим изборима за Парламентарну скупштину БиХ су Јелена Симић и Ненад Лалић.0 КОМЕНТАРА

  1. Nego šta nego se uhvatiti u koštac sa brojnim problemima u koje je svoj narod uvalila ova zločinačka,za svoj narod,klika snsdeovska.Kud god mrdnaš-samo problemi,protesti ojađenih radnika,poskupljenja ,dodatni porezi po narodnoj grbači,nepotizam,korupcija …, ali sve se može dovesti u red,samo da se prestane krasti.Izdržao je ovaj narod mnogo toga,izdržaće vala i ovaj mjesec i malo jače do izbora.

  2. Мићо је у праву, садашњи СДС има респектабилан тим младих способних људи, то је залог за будућност и некакво свјетло на крају тунела у сред овог мрака у који нас је гурнуо злочиначки режим СНСД-а!

Оставите одговор