Медведев у Риму

Предсједник Русије Дмитриј Медведев допутовао је у дводневну посјету Италији гдје ће се састати са италијанским премијером Силвиом Берлусконијем и америчким замјеником предсједника Џозоефом Бајденом, саопштила је данас Информативна служба Кремља. Руски предсједник допутовао је у Рим на позив италијанског колеге Ђорђа Наполитана да би учествовао на обиљежавању 150 година од уједињења Италије. Медведев ће […]

среда, јун 1, 2011 / 09:12

Предсједник Русије Дмитриј Медведев допутовао је у дводневну посјету Италији гдје ће се састати са италијанским премијером Силвиом Берлусконијем и америчким замјеником предсједника Џозоефом Бајденом, саопштила је данас Информативна служба Кремља.

Руски предсједник допутовао је у Рим на позив италијанског колеге Ђорђа Наполитана да би учествовао на обиљежавању 150 година од уједињења Италије.

Медведев ће са Наполитаном и Берлусконијем разговорати о актуелним међународним питањима, као и о билатералним односима.

Велика пажња биће посвећена трговинској и економској сарадњи између двије земље.

Италија је традиционално партнер Русије и пета је након Кине, Холандије, Њемачке и Украјине, по обиму трговинске размјене.Оставите одговор