Медиафест: Конкурс за колонију талентованих студената

Други фестивал медија "Медиафест” позива све студенте из БиХ да се пријаве на конкурс за "Талент колонију" која ће бити одржана у оквиру "Медиафеста”, од 9. до 12. јуна у Бањој Луци. “Талент колонија” је новинарска радионица намијењена свим талентованим студентима у БиХ, а тема овогодишње колоније је „Битно и небитно“. Предавачи ће, кроз радионице […]

четвртак, мај 19, 2011 / 18:00

Други фестивал медија "Медиафест” позива све студенте из БиХ да се пријаве на конкурс за "Талент колонију" која ће бити одржана у оквиру "Медиафеста”, од 9. до 12. јуна у Бањој Луци.

“Талент колонија” је новинарска радионица намијењена свим талентованим студентима у БиХ, а тема овогодишње колоније је „Битно и небитно“.

Предавачи ће, кроз радионице и вјежбе, научити полазнике како да препознају добру причу, како да издвоје битно од небитног и да на најзанимљивији начин пренесу информацију јавности.

Заинтересовани студент требају написати текст на тему “Интернет у покрету”. Радови требају да садрже:

– Једну картицу текста, куцану фонтом "Tajмс њу роман" (Тimes New Roman), величина слова 14,
– Пуно име, презиме аутора и датум рођења,
– Назив факултета,
– Мјесто становања, улица и број телефона, и-мејл адреса

Конкурс је отворен од 23. до 31. маја, а радови се шаљу на адресу [email protected].

Стручни жири изабраће 20 најбољих радова, а награђене ауторе компанија “М:тел” почастиће бесплатним котизацијама и смјештајем за све дане фестивала у граду на Врбасу. Радионице ће држати предавачи, који ће учествовати на “Медиафесту”.

Додатне информације на телефон 051/230 – 020Оставите одговор