Лејди Гага тријумфовала на додјели МТВ видео награда

ЛОС АНЂЕЛЕС – Америчка пјевачица Лејди Гага добила је осам признања на свечаној додјели МТВ видео награда одржаној у недељу увече у Лос Анђелесу. Лејди Гага је побиједила у најважнијој категорији, музички видео године, гдје је тријумфовао спот за песму "Бед Роменс". Ексцентрична пјевачица награђена је и за најбољи женски видео ("Бед Роменс"), сарадњу ("Телефон"), […]

понедељак, септембар 13, 2010 / 10:28

ЛОС АНЂЕЛЕС – Америчка пјевачица Лејди Гага добила је осам признања на свечаној додјели МТВ видео награда одржаној у недељу увече у Лос Анђелесу.

Лејди Гага је побиједила у најважнијој категорији, музички видео године, гдје је тријумфовао спот за песму "Бед Роменс".

Ексцентрична пјевачица награђена је и за најбољи женски видео ("Бед Роменс"), сарадњу ("Телефон"), поп видео ("Бед Роменс"), денс видео ("Бед Роменс"), као и за кореографију, режију, монтажу спота за хит "Бед Роменс".

Еминем је награђен за најбољи мушки и најбољи хип-хоп видео, за "Нот Афраид". За најбољи дебитантски видео проглашен је спот за пјесму "Баби" Џастин Бибера. У рок категорији побиједила је група "30 Секондс ту Марс" и нумера "Кингс анд Куеенс".

Осам МТВ видео награда добила је и 1986. група "А-ха" за хит "Тејк он Ми", а рекордер је Питер Гејбријел, који је 1987. побиједио у десет категорија са спотом за пјесму "Слеџхамер".Оставите одговор