Кратко је трајало: Љубиша Ћосић није СДС-ов КОЛОС

Конференција локалне самоуправе СДС (КОЛОС) поднијеће иницијативу за смјену Љубише Ћосића са мјеста предсједника Савеза општина и градова РС јер је својим недоличним понашањем и насиљем према једној жени нанио немјерљиву штету Савезу општина и градова – истакао је Зоран Видић, предсједник КОЛОС-а.

недеља, септембар 19, 2021 / 07:51

"Да би заштитили институције морамо да реагујемо на овакве излете примитивизма и насиља. Љубиша Ћосић је својим недоличним понашењем нанио немјерљиву штету Савезу општина и градова и изгубио морално право да води ову веома важну институцију. Очекујемо да ће нашу иницијативу подржати сви начелници којима је до дигнитета Савеза општина и градова" – поручио је Видић.

Он је нагласио да га је згрозила информација да је Љубиша Ћосић пијан насрнуо на млађу жену у једном кафићу у Источном Сарајеву.

"Надам се да ће нашом иницијативом смјене недостојних кадрова се покренути општи процес очувања дигнитета институција и бићу веома поносан ако прва институција у којој покренемо политику одговорности буде Савез општина и градова. Уколико наша иницијатица за смјену Ћосића прође биће то нада да можемо да будемо одговорно и правично друштво" – казао је Видић.Оставите одговор