Ако сте пропустили мим са Стевандићем и Вучићем, стигло је извињење (ВИДЕО)

Предсједник Србије, Александар Вучић, упутио је данас извињење Ненаду Стевандићу, предсједнику Уједињене Српске, због тога што је, како каже, направио гаф и није примјетио да му пружио руку приликом прославе Дана српског јединства.

недеља, 19 септембра, 2021 / 07:45

Прослави, која је одржана Савском тргу у Београду, присуствовао је државни врх Србије и руководство Републике Српске, а малу непријатност доживио је Ненад Стевандић. На његову пружену руку, предсједник Србије Александар Вучић није одговорио, кажу у саопштењу из Уједињене Српске и настављају:

Свечаност се одржавала испред споменика Стефану Немањи. Тамо су се "постројили" чланови високе делегације Републике Српске, међу којима је био и Стевандић. У тренутку кад им је пришао председник Србије, руковао се са чланом Председништва БиХ Милорадом Додиком, председницом РС Жељком Цвијановић и премијером Радованом Вишковићем.

Међутим, кад је дошао ред на Ненада Стевандића, Вучић је само махнуо, тако да је његова испружена рука остала без стиска.Вучић је данас изјавио да није имао лошу намеру и упутио је извињење Стевандићу."Желим да се извиним господину Стевандићу из Републике Српске. Објавили су снимак где сам тобоже избегао да се рукујем с њим, а просто нити сам видео, само сам спустио леву руку. Извињавам се том добром човеку из Бања Луке, просто то је мој гаф и моја грешка”, истакао је Вучић.