Калуђеровић: Опрезно са Вентспилсом

Фудбалер Црвене звезде Андрија Калуђеровић изјавио је уочи реванш меча трећег кола квалификација за Лигу Европе да још ништа није ријешено и да "црвено-бели” морају да буде опрезни у дуелу са Вентспилсом. „Побиједили смо у Летонији са 2:1, али тај резултат не смије да нас опусти. Вентспилс уопште није наивна екипа како то неки представљају. […]

среда, август 3, 2011 / 06:05

Фудбалер Црвене звезде Андрија Калуђеровић изјавио је уочи реванш меча трећег кола квалификација за Лигу Европе да још ништа није ријешено и да "црвено-бели” морају да буде опрезни у дуелу са Вентспилсом.

„Побиједили смо у Летонији са 2:1, али тај резултат не смије да нас опусти. Вентспилс уопште није наивна екипа како то неки представљају. Играћемо максимално од првог минута и покушаћемо да нашим навијачима донесемо још једну побједу”, рекао је Калуђеровић.

Он је додао да ништа посебно није рађено на тактици, али да је тренер Роберт Просинечки добро анализирао меч.

„У Летонији смо највише грешили у пас игри, која је иначе, наше најјаче оружје. Надам се да ћемо тај сегмент игре исправити и да ће функционисати као на припремама”, поручио је Калуђеровић.

Он је истакао да би у реванш мечу у Београду требало искористити мане летонске екипе.

„Фудбалери Вентспилса су високи и спори, што бисмо адекватном игром могли да искористимо”, рекао је Калуђеровић и додао да је сарадња са играчима средине терена одлична.

„Одлично сам сарађивао са Евандром и Кадуом. Звезда у скорије вријеме није имала тако добру средину терена”, оцијенио је Калуђеровић.

Из Звезде су, иначе, апеловали на навијаче да се фер и коректно понашају јер ће меч посматрати посебна Дисциплинска комисија УЕФА, која ће санкционисати сваки инцидент.

Утакмица Црвена звезда – Вентспилс игра се у четвртак у 20,30 часова на стадиону Црвене звезде.Оставите одговор