Кајакаши у Добоју: Побједници из дистрикта

Кајак-кану клуб /ККК/ "Харис Суљић" из Брчко дистрикта са укупно освојених 111 бодова екипни је побједник Осме међународне меморијалне кајак-кану регате "Маркочевић Ненад Нено – Добој 2011", која је одржана данас на ријеци Босни у Добоју. Други је био ККК "Марсонија" из Славонског Брода са 98 бодова, трећи ККК "Филип Вишњић" из Вишњићева са 94 […]

недеља, мај 22, 2011 / 08:23

Кајак-кану клуб /ККК/ "Харис Суљић" из Брчко дистрикта са укупно освојених 111 бодова екипни је побједник Осме међународне меморијалне кајак-кану регате "Маркочевић Ненад Нено – Добој 2011", која је одржана данас на ријеци Босни у Добоју.

Други је био ККК "Марсонија" из Славонског Брода са 98 бодова, трећи ККК "Филип Вишњић" из Вишњићева са 94 бода, четврти ККК "Забрежје" из Забрежја код Обреновца са 88 освојених бодова, а пети ККК "Змај" из Земуна са 51 освојеним бодом.

На регати је учествовало 145 такмичара из 14 клубова – по четири из Републике Српске, Србије и Федерације БиХ, те по један из Брчко дистрикта и Хрватске.

Ова спортска манифестацији почела је јутрос полагањем цвијећа на спомен обиљежје на обали ријеке Босне, код просторија КК "Вал", Маркоћевић Ненаду Нени, предсједнику и дугогодишњем члану добојског ККК "Вал" и државног репрензетативца бивше Југославије.

Домаћин регате био је добојски ККК "Вал", а такмичење је одржано на ријеци Босни, на стазама од 200 до 2.500 метара у 20 трка и шест дисциплина у мушкој и женској конкуренцији.Оставите одговор