Јелен Топ 10 турнеја свратила у Бању Луку

У сјајној атмосфери Дома Омладине у Бањoj Луци у петак,синоћ су у оквиру Јелен Топ 10 турнеје наступили су бендови Дарквуд Даб, Канда Коџа и Небојша, Обојени Програм, Блок аут и Велики презир. Почетак концерта обиљежио је сјајан наступ групе Блок аут, а феноменална публика и добро расположење свих обиљежили су журку. Према реакцијама чланова […]

субота, мај 28, 2011 / 20:49

У сјајној атмосфери Дома Омладине у Бањoj Луци у петак,синоћ су у оквиру Јелен Топ 10 турнеје наступили су бендови Дарквуд Даб, Канда Коџа и Небојша, Обојени Програм, Блок аут и Велики презир.

Почетак концерта обиљежио је сјајан наступ групе Блок аут, а феноменална публика и добро расположење свих обиљежили су журку.

Према реакцијама чланова групе Блок аут концерт у Бањој Луци, сви чланови бедна уживали у сјајној атмосфери у препуном Дому омладине..

Послије неколико недјеља добро посјећених концерата у Новом Саду, Крагујевцу, Чачку, Сремској Митровици, Лесковцу, Панчеву, Шапцу, Сомбору и Бањој Луци, Јелен Топ 10 турнеја наставља са концертима у Србији.

Према реакцијама чланова групе Дарквудд даб атмосфера је била невјероватна, као и публика, сви бендови су дали све од себе, публика је имала прави рок доживљај у дупке пуном Дому омладине.

Јелен Топ 10 турнеја покренута је са циљем да промовише квалитетну музику и уздигне је из реда андерграунда, гдје се тренутно налази по питању заступљености у медијима.

Планирано је да у оквиру турнеје, Јелен Топ 10 обиђе укупно 15 градова.

Поред Дарквудд дб-а и Канда Коџа и Небојше који су наступили у свим градовима гдје се турнеја одржава, бендови Обојени Програм, Хипнотајзд, Бјесови, Велики презир, Мултиетничка Атракција, Блок аут и Нежни Далибор наступали су и наступиће у већини градова Јелен Топ 10 турнеје.Оставите одговор