ИЗГУБЉЕНИ СИН (THE LOST SON)

Детектив тражи несталог сина богате породице, на позив њиховог зета. Траг га увлачи се у ланац дјечије проституције, што доживљава веома мучно, а и ви ћете. Документарни жар, са дахом спотова из кампања против секс трафикинга. И 1 велика разлика. Филм је грубо окрутан. Најпотреснији је дио са одласком код дјечјих макроа. Низ слика са […]

недеља, октобар 23, 2011 / 07:24

Детектив тражи несталог сина богате породице, на позив њиховог зета. Траг га увлачи се у ланац дјечије проституције, што доживљава веома мучно, а и ви ћете.

Документарни жар, са дахом спотова из кампања против секс трафикинга. И 1 велика разлика. Филм је грубо окрутан. Најпотреснији је дио са одласком код дјечјих макроа. Низ слика са дјечацима скинутим до појаса. Свих боја и узраста. При том их, до бљувања еуфемистики, називају куцама: Уколико се ваша куца разболи, или умре, позвоните на ово дугме овдје. – Не, неће бити потребе! – Ех, изненадили би сте се колико их то каже.

Згађен, несмотрено и акционо ослободи дјечака Шиву. Док је стигао кући пријатељице, преклали су је. Напросто, јер му је дала број тих макроа. То је прилично реална сцена мртве жене, коју су сводници мучили до смрти.

Радња иде у Мексико. До сиротишта, које служи као регрутни центар. Тамо их побије све, и врати се да Шиву учи употреби пиштоља. То прекида зет послодаваца, који је на врху тог морбидног ланца. Син је такође изгубљен, усљед ове спознаје.

На концу, мало романтике, јер свјеже произведени стријелац Шива, убија родоначелника приче и читавог зла у њој.

(Улоге: Данијел Отеј, Настасја, Кински, Кетрин Картлиџ; Редитељ: Крис Менгеш)Оставите одговор