Иванић пред сабор ПДП: Остајемо опозиција на свим нивоима

Главни циљ Партије демократског прогреса у наредне четири године биће очување уставне позиције Српске и њен економски развој, рекао је данас лидер ПДП-а Младен Иванић. Он је пред почетак Шестог сабора ПДП рекао новинарима у Бањoj Луци да ће ПДП до наредних избора дефинитивно бити у опозицији и у РС и на нивоу БиХ, и […]

субота, мај 14, 2011 / 15:10

Главни циљ Партије демократског прогреса у наредне четири године биће очување уставне позиције Српске и њен економски развој, рекао је данас лидер ПДП-а Младен Иванић.

Он је пред почетак Шестог сабора ПДП рекао новинарима у Бањoj Луци да ће ПДП до наредних избора дефинитивно бити у опозицији и у РС и на нивоу БиХ, и да има намјеру да гради своју опозициону структуру.

Према његовим ријечима, ПДП ће на данашњем сабору изабрати ново руководство, нови главни одбор од 76 чланова, предсједника и потпредсједнике ПДП-а.

"Вјерујем да ће ПДП добити одређени број нових људи", рекао је Иванић и додао да ће партија у наредном периоду показати своју снагу.

У Бањој Луци је данас почео Шести сабор ПДП на којем ће бити разматран приједлог новог статута и програмске оријентације ПДП и изабрано партијско руководство за наредни четворогодишњи период.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор