Интернет наш насушни

Током данашњег послијеподнева, од 13 часова, дошло је до проблема са пружањем интернет услуга од стране Елта кабела за подручје Бање Луке у којем се налази улица Максима Горког, гдје је сједиште и наше редакције. Елта кабел није унапријед упозорила своје кориснике на могуће проблеме или извођење радова, што би нама као медију изразито зависном […]

уторак, јануар 11, 2011 / 16:59

Током данашњег послијеподнева, од 13 часова, дошло је до проблема са пружањем интернет услуга од стране Елта кабела за подручје Бање Луке у којем се налази улица Максима Горког, гдје је сједиште и наше редакције.

Елта кабел није унапријед упозорила своје кориснике на могуће проблеме или извођење радова, што би нама као медију изразито зависном од интернета итекако користило у организацији посла и планирања редовног ажурирања садржаја сајта. Узимамо за могуће да се то није могло ни предвидјети, али то није ни први пут.

У 14 часова, у интернет подршци нам је речено да је потребно мало стрпљења и да ће проблем бити ријешен, а исто су нам рекли сат и 20 минита касније.

Уз сво поштовање према Елти и напорима да се кварови отклоне и мрежа профункционише, мишљења смо да сваки овакав случај треба објавити, када се ради о услугама које плаћате и то је један од начина да се пружаоци услуга натјерају да буду пажљивији према својим корисницима.

Извињавамо се читаоцима што смо их ускратили за дио дневних информација, а све због наведних разлога.

Фронтал.РСОставите одговор