07:46 Сад је провјерено: Митрополит Амфилохије се упокојио22:32 Дарко Ристов Ђого: У тренутку када ово пишем митрополит је на респиратору - направите Владу Црне Горе!19:03 Министарство просвјете: Не знамо разлог љутњи, настава на даљину успјешно функционише као и раније18:45 Српска ствар се у ЦГ развија да горе не може: Андрија Мандић уз Медојевића оптужује Кривокапића да је "гласач ДПС"18:42 Ако је и до кампање, превише је: БНТВ се преиграо и Шеранића назвао пудлицом18:00 Град Подгорица даје плац Удружењу грађана Црногорска православна црква17:57 Ана Брнабић вилу Јованке Броз додијелила себи на кориштење17:51 Нови извјештај Савбезу УН у четири поглавља: Резолуција СДС о "грађанској БиХ" највећа унутрашња пријетња Дејтонском мировном споразуму17:46 Рутински и на дистанци: ММФ се код Вишковића распитује за паре које не можемо вратити17:10 Чачак, Чачак, бањолучки рокенрол!

Игокеа зна све ривале у квалификацијама за Евролигу

Шампион БиХ сазнао имена свих учесника који ће играти квалификациони турнир за пласман у најјаче европско такмичење у сезони 2013/2014. Бамберг је у недјељу освојио титулу у Њемачкој, чиме је поражени финалиста Олденбург постао посљедњи учесник квалификација за Евролигу, а самим тим и ривал Игокее. Тако је испуњено и посљедње мјесто у квалификацијама. Дакле, уз […]

понедељак, 17 јуна, 2013 / 10:19

Шампион БиХ сазнао имена свих учесника који ће играти квалификациони турнир за пласман у најјаче европско такмичење у сезони 2013/2014.

Бамберг је у недјељу освојио титулу у Њемачкој, чиме је поражени финалиста Олденбург постао посљедњи учесник квалификација за Евролигу, а самим тим и ривал Игокее.

Тако је испуњено и посљедње мјесто у квалификацијама.

Дакле, уз Игокеу, на квалификационом турниру за пласман у најелитније европско такмичење у сезони 2013/2014. играће Лијетувос Ритас (вицешампион Литваније), Стразбур (вицешампион Француске), Остенде (шампион Белгије), Нимбурк (шампион Чешке), Химки (трећепласирани тим из Русије), Банвит (вицешампион Турске) и Олденбург (вицешампион Њемачке).

Жријеб парова за квалификације за Евролигу биће одржан почетком јула, а у најјаче такмичење у Европи иде само побједник турнира.

Уколико Игокеа не буде успјела да се пласира у Евролигу играће у "реновираном" и проширеном Еврокупу.Коментариши