Игокеа зна све ривале у квалификацијама за Евролигу

Шампион БиХ сазнао имена свих учесника који ће играти квалификациони турнир за пласман у најјаче европско такмичење у сезони 2013/2014. Бамберг је у недјељу освојио титулу у Њемачкој, чиме је поражени финалиста Олденбург постао посљедњи учесник квалификација за Евролигу, а самим тим и ривал Игокее. Тако је испуњено и посљедње мјесто у квалификацијама. Дакле, уз […]

понедељак, јун 17, 2013 / 10:19

Шампион БиХ сазнао имена свих учесника који ће играти квалификациони турнир за пласман у најјаче европско такмичење у сезони 2013/2014.

Бамберг је у недјељу освојио титулу у Њемачкој, чиме је поражени финалиста Олденбург постао посљедњи учесник квалификација за Евролигу, а самим тим и ривал Игокее.

Тако је испуњено и посљедње мјесто у квалификацијама.

Дакле, уз Игокеу, на квалификационом турниру за пласман у најелитније европско такмичење у сезони 2013/2014. играће Лијетувос Ритас (вицешампион Литваније), Стразбур (вицешампион Француске), Остенде (шампион Белгије), Нимбурк (шампион Чешке), Химки (трећепласирани тим из Русије), Банвит (вицешампион Турске) и Олденбург (вицешампион Њемачке).

Жријеб парова за квалификације за Евролигу биће одржан почетком јула, а у најјаче такмичење у Европи иде само побједник турнира.

Уколико Игокеа не буде успјела да се пласира у Евролигу играће у "реновираном" и проширеном Еврокупу.Оставите одговор