Хевн рејн улази у студио

Снимање другог албума бањалучких прогресив металаца Хевн рејн почеће у суботу 8. октобра у студију Чејнрум у Сенти! Радни назив албума је Секнд сан овеј. Пјевачица групе Миона Граорац рекла је да ће предстојеће снимање бити узбудљив период за Хевен Рејн, те да очекује квалитетне снимке и репрезентативан материјал који ће представити бенд у пуном […]

четвртак, октобар 6, 2011 / 20:25

Снимање другог албума бањалучких прогресив металаца Хевн рејн почеће у суботу 8. октобра у студију Чејнрум у Сенти!

Радни назив албума је Секнд сан овеј.

Пјевачица групе Миона Граорац рекла је да ће предстојеће снимање бити узбудљив период за Хевен Рејн, те да очекује квалитетне снимке и репрезентативан материјал који ће представити бенд у пуном сјају.

– Познато је да је група прошла кроз неколико персоналних промена у протеклих пар година, и да ће ово бити први прави снимак у данашњој постави, након деби албум Фар анд Форевер из 2008. године. Радујем се снимању, направили смо добре песме за које верујемо да ће бити интересантне како домаћој, тако и страној публици – рекла је Миона.

Горан Баштинац, клавијатуриста и оснивач групе каже да ће поједине нумере које ће се наћи на новом албуму бити изненађење за многе.

– Песме без сумње носе препознатљив Хеавен Раин печат, али морам рећи да ће пар њих поштено да вам раздрма звучнике. У постави имамо праву металну главу, гитаристу Игора Драгеља кога многи знају из рада са деатх метал бендом Монумент, а чвршћи звук гитаре је управо оно што нам је недостајало. Верујемо да ће ова комбинација да се свиди и људима који нас знају по првом албуму, али и да ћемо стећи неке нове фанове – истиче Баштинац.

Цхаинроом студио важи за један од најбољих у региону, када је метал звук у питању, па момци и девојка из Хеавен Раина кажу да су нестрпљиви да процес снимања почне.Оставите одговор