Хајдук избрисао петокраку са старих дресова

Сплитски Хајдук издао је нови календар за 2012. годину, на ком су слике најбољих фудбалера у историји "билих". Ипак, занимљиво је да су аутори календара обрисали грб сплитског клуба на којем се налазила петокрака. Изостављање петокраке са клупског грба разочарало је навијаче Хајдука, који се противе извртању историје омиљеног клуба, нарочито када су у питању […]

четвртак, децембар 1, 2011 / 09:58

Сплитски Хајдук издао је нови календар за 2012. годину, на ком су слике најбољих фудбалера у историји "билих". Ипак, занимљиво је да су аутори календара обрисали грб сплитског клуба на којем се налазила петокрака.

Изостављање петокраке са клупског грба разочарало је навијаче Хајдука, који се противе извртању историје омиљеног клуба, нарочито када су у питању дресови у којима су освајали трофеје.

Додатну тежину овом "инциденту" даје чињеница да се Хрвоје Малеш, предсједник Хајдука, прије неколико година сликао са усташком капом на глави.

Према посљедњим информацијама, Надзорни одбор клуба наредио је хитну обуставу дистрибуције и продаје спорног календара.Оставите одговор