ГРИЈЕХ (SIN)

Ако налетите на ово, будите свјесни, да још дуго нећете погледати нешто глупље. Полицајцу непокретне руке, некакви порно-бандити злостављају сестру, претходно је увукавши у свијет дроге. Он покушава мирно живјети на ранчу, али недоказни негативци из прошлости неће да му то допусте. Томе који му је отео сестру, и дао да је дрогирану силују пред […]

петак, јул 8, 2011 / 05:21

Ако налетите на ово, будите свјесни, да још дуго нећете погледати нешто глупље.

Полицајцу непокретне руке, некакви порно-бандити злостављају сестру, претходно је увукавши у свијет дроге. Он покушава мирно живјети на ранчу, али недоказни негативци из прошлости неће да му то допусте.

Томе који му је отео сестру, и дао да је дрогирану силују пред камерама, бивши једноруки детектив је убио брата. И ето нама заплета.

Психолошке трансформације су криминално лоше, глума главног (црног) глумца, је ужасна и патетична. Уз реченице у стилу Блека Стене, или Загора Тенеја. Ипак, оно што највише упада у очи, јесу неки рационални детаљи. Могућност да само једним пуцњем откине себи шаку. Па њом настави борбу, повивши је само новоствореним вишком рукава. Не треба бити Никола Тесла, да се схвати како се од ове логике оглупљује. А онда умире.

Једина занимљива појединост, јесте у грађењу недодирљивог и ђонастог карактера бившег жаце „који је видио све“. Оставили су мало више времена, да се инсистира на томе како је детаљно прегледао снимак, на којем му сестру групно обешчашћују.

То већ не срећемо сваки дан.

(Редитељ: Мајкл Стивенс; Улоге: Гери Олдман, Винг Рамс, Кери Вашингтон)Оставите одговор