Генерал Младић посјетио кћеркин гроб

Ратко Младић је рано јутрос посјетио гроб своје кћерке Ане на Топчидерском гробљу у Београду, у пратњи великог обезбјеђења, потврђено је Срни у српском Тужилаштву за ратне злочине. Након тога, он је поново враћен у притвор Специјалног суда. Претходно је рано јутрос у Специјални суд је дошло осам возила, међу којима и један блиндирани бијели […]

уторак, мај 31, 2011 / 08:46

Ратко Младић је рано јутрос посјетио гроб своје кћерке Ане на Топчидерском гробљу у Београду, у пратњи великог обезбјеђења, потврђено је Срни у српском Тужилаштву за ратне злочине.

Након тога, он је поново враћен у притвор Специјалног суда.

Претходно је рано јутрос у Специјални суд је дошло осам возила, међу којима и један блиндирани бијели џип, који су потом у колони отишли према Топчидеру.

Из Тужилаштва напомињу да су се они и суд сагласили с Младићевом молбом и да су надлежне службе процијениле безбједност те акције и спровеле је у раним јутарњим часовима.

Младић је одмах након хапшења тражио да посјети гроб своје кћерке, која се , према званичној верзији убила 1994. године у њиховом стану у Београду под нерасвијетљеним околностима.

Младић је сматрао да је његова кћерка убијена.Оставите одговор