Гашење пожара напредним методама

Неслагање је постојало око методологије рада унутар страначке инфраструктуре, али, како тврде у СНС, то их је ојачало. Ово су потврдили на данашњој конференцији за новинаре предсједник СНС, Адам Шукало и члан предсједништва странке Лука Кецман, али су заједнички навели да је странка јединствена и спремна за наступ на предстојећим изборима. – Ситуација у СНС […]

среда, септембар 1, 2010 / 14:11

Неслагање је постојало око методологије рада унутар страначке инфраструктуре, али, како тврде у СНС, то их је ојачало.

Ово су потврдили на данашњој конференцији за новинаре предсједник СНС, Адам Шукало и члан предсједништва странке Лука Кецман, али су заједнички навели да је странка јединствена и спремна за наступ на предстојећим изборима.

– Ситуација у СНС је као и раније и ми настављамо да радимо на заједничкој идеји, а то је да народу у РС буде много боље. Све остале странке треба да се угледају на начин рада СНС, а то значи дозволу за различито мишљење. – поручио је Кецман и оцијенио је као исхитрене јучерашње написе у појединим медијима да међу руководством ове странке постоје несугласице и додао да су на данашњој сједници Предсједништва уважена различита мишљења.

Подсјетимо, новинска агенција Бета је јуче објавила да је трећина делегата Скупштине Српске напредне странке из Републике Српске и трећина општинских одбора странке упутила захтјев за смјену предсједника странке Адама Шукала и сазивање изборне скупштине странке.

Кецман је објаснио да је замолио новинарку Бете да сачека са објављивањем информација до данашње сједнице Предсједништва странке, на којој је све усаглашено, али су и званичне и незваничне ствари ипак објављене. Он је изразио задовољство што се у странци поштују различита мишљења, те закључио да је СНС спремна за изборе у пуној снази и капацитету.

Српска напредна странка на предстојеће изборе излази јединствена, са јасним програмом и новим људима који могу да донесу промјене у Републици Српској , најавио је предсједник ове Адам Шукало.

Шукало је, говорећи о програму странке, рекао да ће бити усвојен један иновативан програм, који ће бити проводљив и доступан свим грађанима и који ће значити бољи живот у РС.

-Сваки члан странке стоји иза сваког слова програма. – рекао је Шукало, додавши да је програм доступан свима на сајту СНС.

Предизборна кампања почиње 3. септембра, а предсједник СНС у Српској је најавио гостовање и подршку лидера СНС из Србије, Томислава Николића и Александра Вучића на завршним предизборним скуповима, а они ће бити одржани у Зворнику, Бијељини, Градишци, Приједору и Бањoj Луци.

– На предизборној кампањи показаћемо да је СНС алтернатива свим опцијама на политичкој сцени у РС, било да су владајуће или опозиционе. Ми неможемо бити опозиција, јер до сад нисмо изгубили на изборима. – рекао је Шукало новинарима у Бањој Луци, и подсјетио да се СНС пријавила за учешће на два изборна нивоа, за Народну скупштину РС и Парламентарну скупштину БиХ.

Шукало предвиђа значајан успјех напредњака на изборима, те је у том свјетлу већ најавио да ће Клуб посланика у СНС донијети нови ,,дух промјена" у највише законодавно тијело Републике Српске.Оставите одговор