Галагер обећао најбољи албум у пола вијека

ЛОНДОН – Британски музичар Лијам Галагер изјавио је да ће први албум његовог новог бенда бити "најбољи албум у наредних 50 година", преноси Скај њуз. "Оно што радимо није само жврљотина, пошто то не би имало никаквог смисла", казао је бивши пјевач групе "Оејзис". "Ако ћемо нешто да радимо, урадићемо то како треба, било да […]

субота, јул 31, 2010 / 17:49

ЛОНДОН – Британски музичар Лијам Галагер изјавио је да ће први албум његовог новог бенда бити "најбољи албум у наредних 50 година", преноси Скај њуз.

"Оно што радимо није само жврљотина, пошто то не би имало никаквог смисла", казао је бивши пјевач групе "Оејзис". "Ако ћемо нешто да радимо, урадићемо то како треба, било да је то музика, филм, одјећа, пиће или било шта друго", додао је.

Галагеров нови бенд "Биди Ај", у којем су бивши чланови "Оејзиса" Џем Арчер, Енди Бел и Крис Шарок, тренутно довршава рад на првом албуму.

Све пјесме су снимљене, а албум ће у продавнице стићи следеће године.

"Вјероватно ћемо објавити први сингл са њега у октобру или новембру, пошто концерти немају смисла ако људи нису Чули пјесме", казао је Галагер.

Британски музичар рекао и да ће звук његовог новог бенда бити сличан музици "Оејзиса", али уз утицај групе "Ти-Рекс" и Џерија Лија Луиса.Оставите одговор