Ево првог: Војин Митровић напустио НДП и пришао Додику?!

Бијељински портал Моја екипа сазнаје из поузданих извора да је Војин Митровић који је посланичко мјесто у Народној скупштини РС освојио на листи Народног демократског покрета Драгана Чавића поднио оставку на чланству у НДП-у и свој мандат, уз неколико услова, понудио Милораду Додику и његовом СНСД-у.

уторак, новембар 18, 2014 / 11:03

Они су се већ сусрели у Бијељини, приликом Додиковог боравка на обиљежавању крсне славе МУП РС и већ скоро све договорили око његовог ангажмана на страни коалиције коју предводи Савез независних социјалдемократа.

-Митровић има више захтјева, а међу њима налази се и то да његовом брату др Мирославу Митровићу, некадашњем директору болнице "Свети врачеви" у Бијељини поново припадне директорско мјесто ове установе, након што одступи садашњи директор др Синиша Максимовић који је постао СНСД-еов посланик у Народној скупштини РС због чега ће морати да се одрекне директорске фотеље. Показао је интерес и за неке важне функције у "Електро-Бијељини" и жељу да поново буде изабран за предсједника Градског одбора СНСД-а Бијељина на којој се налазио прије неколико година, а затим напустио СНСД. Али његов главни добитак доћи ће касније, пошто ће се сврстати у тајкуне блиске власти и тако добијати послове за своја предузећа, каже извор бијељиног портала.

Он је данас отпутовао у Бању Луку на разговор са Драганом Чавићем, иако је већ неколико дана избјегавао да ступи са њим у телефонску везу.

Војин Митровић је дуго био кадар СНСД-а и предсједник градског одбора ове странке у Бијељини, али је напустио Додиков рај 2004.године када је изгубио страначку трку са Гаврилом Батом Бобаром за номинацију за кандидата за начелника тадашње општине Бијељина.

Након поплава у којем је страдало његово село Јелаз, био је оштар критичар Милорада Додика назвавши га главним кривцем. Митровић је наводно незадовољан јер му савез за промјене није обезбиједио мјесто министар индустрије, што му је давнашња жеља, због чијег неиспуњења је (први пут) напустио СНСД.

Митровић је једини који је у Бијељини имао и постизборне плакате, на којима је писало: Гурам даље.0 КОМЕНТАРА

  1. Hajde da pogledamo istinu u oči ! Milorad Dodik je gotov , to je činjenica. Ako bude imao skupštinsku većinu svoj kraj će odložiti za par mjeseci.Jednostavno kolo se zaigralo pred njegovim vratima. Mislim da je realnija opcija ova Vuksanova priča za Mitrovića, nego ona da je prišao SNSD-eu. Prosto jer vjerujem da nije toliko glup da sad pređe u SNSD-e. Prelaskom kod Šukala dobio bi puno više. Formiranje vlasti na nivou BiH je gotova stvar.Savez za promjene imaće tri ministrstva, vjerovatno pripašće im Šef diplomatije i ministarstvo Pravde i još jedno. Formiranjem SM-a je početak kraja režima. Miloradu Dodiku ništa ne ide na ruku ni vlast u Srbiji , Hravatskoj , međunarodna zajednica, političke partije u Federaciji. Frajer je uspio da niko sa njim neće da razgovara a oni što bi i htjeli(HDZ) ne smiju. Oko sebe u RS-u ima samo one stranke koje može ucjenjivati. Desiće se veliki prasak i horsko pjevanje.

    http://dnevni-list.ba/web1/davor-gjenero-sluzbeni-zagreb-se-uzasava-na-dodikovo-razbijanje-bih/

  2. E.Bucinski:

    Neki ova dva igrača nazivaju papcima, što je potpuno pogrešno. Nisu oni papaci, oni su popularno rečeno jako pragmatični tipovi i ljudi koji misle o budućnosti svojih porodica i poslovnih karijera. Nije mala stvar pomoći Miloradu da Željku Cvijanovićku ponovo postavi na mjestu premijera. Uostalom, podsjetimo se da Cvijanovićka nije bila premijer od samog formiranja te sada već bivše Vlade – zamjenila je Aleksandra Džombića (ako ga se danas iko sjeća) kada je ovom bilo najteže. Treba Željki dati novu priliku, pa makar i na uštrb narodne volje.

    A koga je uostalom i briga za narod. Pa zar narod nije po zna koji put dokazao da je u cijeloj priči zapravo on najveći papak.

Оставите одговор