Гради се нови мост у Рачи: Михајловићка и Поповић једини поменули Српску

Министар комуникација и транспорта Босне и Херцеговине Војин Митровић и потпредсједница Владе и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Републике Србије Зорана Михајловић обишли су данас градилиште моста преко ријеке Саве на дионици ауто-пута Сремска Рача – Кузмин.


За Мајду Татаревић из Митровићевог министарства свете ријечи су: КОВИД-19 и ЦЕФТА

Саопштења потписује госпођа Татаревић и у једном документу шаље двије варијанте (азбучну и латиничну) што је космички напредније од Агенције за равноправност (с)полова, но неке ријечи су свете и српско писмо их није достојно.


Војин и Денис: Комуникација, транспорт, промет, комуникација

Министар комуникација и транспорта Босне и Херцеговине Војин Митровић разговарао је са министром промета и комуникација Федерације БиХ Денисом Ласићем о сарадњи два министарства на реализацији законских и инфраструктурних пројеката од значаја за грађане БиХ.Гура, па гура даље: Митровић иступио из клуба СНСД

Посланик Војин Митровић напустио је клуб СНСД у Народној скупштини Републике Српске. Он је сада самостални посланик, али ће највјероватније приступити ДНС, јавља скупштински извјештач БН телевизије.


Ево првог: Војин Митровић напустио НДП и пришао Додику?!

Бијељински портал Моја екипа сазнаје из поузданих извора да је Војин Митровић који је посланичко мјесто у Народној скупштини РС освојио на листи Народног демократског покрета Драгана Чавића поднио оставку на чланству у НДП-у и свој мандат, уз неколико услова, понудио Милораду Додику и његовом СНСД-у.Митровић: Шта ако ми затворимо пумпе?

Предсједник Удружења власника бензинских пумпи Војин Митровић каже да су пумпаши спремни да затворе бензинске пумпе као одговор на бојкот ауто-превозника и таксиста, али додаје да од тога нико не би имао користи.