dysko

Душко Вукотић: Између глупсона и масона

Зажелио сам се зезања. Дјетињарија и малог фудбала. Дивљења самом себи за добар дриблинг и фелшовани лоб. Доброг вица и још једног гледања Форест Гампа. Доброг текста на Фронталу и надмудривања са српским и федералним никовима. Пише Душко Вукотић, вођа буне против дахија Титулу „вође буне“ дали су ми а да је нисам тражио. Дали […]

четвртак, март 13, 2014 / 09:03

Зажелио сам се зезања. Дјетињарија и малог фудбала. Дивљења самом себи за добар дриблинг и фелшовани лоб. Доброг вица и још једног гледања Форест Гампа. Доброг текста на Фронталу и надмудривања са српским и федералним никовима.

Пише Душко Вукотић, вођа буне против дахија

Титулу „вође буне“ дали су ми а да је нисам тражио. Дали су ми и титулу домаћег издајника, страног плаћеника. Неки Каргановић ме метно и у књигу. Додуше, не личним именом већ кроз Ветеране Републике Српске. Зову је „црна књига“, иако има СНСД боју.

То је иначе све што од Државе за коју си се борио можеш бесплатно добити. Све остало мораш платити или отети.

Нећу вам дужити.

Ствар је једноставна: Побунио се ја што демобилисане борце-ратне ветеране годинама запишава свака власт. И то прво сам прозвао наше саборце који властодршцима својеручно заносе у кривини и усмјеравају млаз на ствараоце и чуваре Републике Српске.

Ја само рек’о да то више не може тако. Ал’, рек’о наглас. У камеру и у мегафон.

На мој глас и глас неколико бањалучких бораца диг’о се пјешадијски пук од око хиљаду бивших војника. Па онда пјешадијска дивизија. А сад се врши припрема за мобилизацију корпуса незадовољних.

Милион је ту проблема. Скоро пет милиона различитих доживљаја свега што се догађа.

А све је тако једноставно: Борба за бољи живот српског борца.
Наравно да она укључује борбу против криминалаца и бахатих тајкуна. Први услов да и борци нешто добију јесте да се бахати и богати одрекну својих навика и свог богатства неслућених размјера.
И да им наши саборци не заносе у кривини.

Велико око гледа с ким се састајеш, с ким кафу пијеш, с ким пишаш и под којим дрветом. Возило са ласерском техником прислушкивања више троши горива него наша авио компанија.

Прислушкивачи, осматрачи, извиђачи, програмери и хакери режима раде у три смјене.

Могу да замислим кад ми је на телефон грешком стиг’о Невенкин рецепт за „урнебес торту“ како се екипа погубила, дешифрујући шта ли значи „одвојити жуманца од бјеланца“.

А причамо отворено са свима и јасно говоримо шта радимо. Тако и пишемо. Ако хакери не буду додавали. Чувамо оригинале ко некад пушку. Ако је изгубиш, ваља у затвор.

Па људи моји, зар смо такву државу правили?

А ствар једноставна: Борба за праведнију Републику Српску.

Наставља се, без обзира на будно око масона и критике глупсона.0 КОМЕНТАРА

 1. Све што пише и ради Вукотић подржавам. Он је бар рекао, док остали ћуте. Сива маса. Учествовао сам на протестима и колико могу дао допринос.
  Једино гдје ја зазирем од њега јесте што је био дио екипе Биљане Плавшић и као народни посланик тада подржавао ову групацију на власти. Тада смо ми борци налетили на шарене лаже и плаћамо цијену и дан данас. Када он говори о свима који су били на власти, ја се и њега сјетим.
  Зато ја данас подржавам ову нову екипу из СДС. Можда се и преварим, не знам. Али, то је једина алтернатива, јер нико од њих није био на власти. Од оних који су били помало зазирем, а има их у СДС и таквих.
  У сваком случају, честитам Вукотићу, ако ништа на храбрости да удари на овог Главног Главоњу.

 2. Пподржавам ставове Вукотића, али мора бити свјестан да на овај начин ради ван система и да га на тај начин лако дискредитују, као страног плаћеника или једноставно човјека уз кога је мања скупина бораца од оне која је само формално подобна Ћургузу.

  Режим то максимално злоупотребљава и користи за дискредитацију, а уједно одбрану свог партијског војника Ћургуза.
  Зато мој предлог Вукотићу, учлани своју организацију Ветерани као колективног члана законите БО и онда ће бити лакше унутар система разбити багру. Они су створили овај систем мафије, с вана им не можеш ништа, све су затворили, сви људи у служби гангстера, зато уђеш лијепо унутар система и онда изнутра разбуцаш багру.
  Спремају се и код Додик-Ћургуза избори, већина бораца ће се опредјелити на твоју страну, сигуран сам у то.

 3. Здрава, културна,запослена, нормална држава,хране за све и резерве за најмање три године за недај Боже, због економске кризе и ненормалних климатских промјена, то је наш циљ,то жели свако нормалан.

  За то постоји програм и људи, кад прође вријеме борачке оправдане буне, кад изаберу борци најчеститије, али и паметне међу собом да их представљају,од општина до републичког нивоа, доћи ће вријеме надам се праведне изборне кампање коју ће борци омогућити притиском на медије.

  Резултат тога ће бити побједа нових људи са програмом, идејом и резултатима у досадашњем животу, људи који се нису никад бавили политиком зато што су знали да су нас све до данас водили лобији и лични интереси, никад идеја и програм.

 4. Ko god se pobuni to je drzavni neprijatelj. Biti nezdovoljan sadasnjim stanjem i sa sadasnjom vlascu to je udar na RS. To vjecito cujemo od SNSD-ovog kadra.
  65% stanovnistva RS javno govori da su nezadovoljni sadasnjim stanjem i s’ vlascu. Iz cega proizilazi da vecina stanovnistva RS. vrsi udar na svoju zemlju urasavaje i da su izdajnici. Ko su rusiocu RS. ko su izdajnici i strani placenici? Vratite se u proslost pa dobro pogledajte ko je za sta glaso i kako su se pronosile nadleznosti tj ko je glaso za prenos nadleznosti sa RS na BiH i jos mnogo drugih desavanja.

 5. herctref- Gdje ti vidis napad na porodicu?
  lupson je iza sbe ostavio tri braka i to je cinjenica .Da ima pameti , ne bi bio nciji potrcko.
  To kazem jer znam i ako je on nekom idol-nazdravlje!!
  PS:
  Ne cvjeta med i mlijeko ali kad pogledas pisanje pojedinihportala i informativni program tzv najgledanije TV BN mi smo vec odavno pocrkali od gladi samo,eto,JOS NAS NISU SAHRANILI.

 6. Вукотићу, ако стварно шурујеш са неким странцима и странкама испод жита, онда си стварно папак.

  У противном, ако се бориш искрено за борце као што пишеш, свака ти част и имаш моју подршку!

  Живјела Војска Републике Српске!

 7. Ja stvarno nisam skont’o šta Vukotić i Veterani traže i zašto ne pišu o tome – jasno i glasno. Zašto se kriju iza praznih riječi tipa pravednije, bolje, humanije, ostavke i sl… takve riječi ne znače ama baš ništa.

  Jedino sam primjetio da se zalažu za besplatnu zdravstvenu zaštitu demobilisanih boraca i njihovih porodica? Koliko je to para? Otprilike?

 8. Нисам примјетио да се и једна опозициона странка ослања на Вукотића, ни обратно он на те странке, осим овог споразума са Еколошком, па не видим смисао такве врсте оптужби или коментара. У најмању руку Вукотић је мање овисан о опозицији него што је Ћургуз овисан од позиције, па нешто не видим негодовање због Ћургуза.

  Ако неко пита како и колико је Ћургуз овисан, нека се обрати посланицима владајућег ДНС-а, који су били спремни гласати против онако накарадног закона о борачкој популацији, али је Ћургуз партијски војник СНСД-а лично код њих на посланичком клубу инсистирао да закон „прође“!

 9. Koliko se sjećam sa poslednjeg protesta boraca u Banja Luci upućeni su zahtjevi prema vlasti RS i dat rok od 15.dana da se isti počnu rješavati.Koliko mogu da primjetim niko se iz vlasti zbog toga nije ni počešao.Jedino što sam primjetio jeste da je BO ove vlasti koju zovu Sloga počela da se javlja.Treba braniti vlast.To se najbolje radi kada suprotstaviš borce između sebe.Sve po sistemu zavadi pa vladaj.Moja podrška Vukotiću.

 10. “Зажелио сам се зезања. Доброг текста на Фронталу и надмудривања са српским и федералним никовима.“

  Нексти нам жив и здрав мајоре, то је најбитније. Добро је да сте онај штрајк глађу одрадили по смјенама, баш ко што се ишло на стражу. Два сата стражари, шест спавај. Тако и овдје. Два сата једи, шест сати гладуј.

  А што се Невенке, жуманца и бјеланца тиче, у флаши је спас. (Не мислим на флашу спасоваче којом нас је Момо Мандић тровао годинама). Ово би и Невенка требала погледати.

 11. Tamo gdje nestanu argumenti, a počne mahalaško tračarenje i vrijeđanje na ličnoj osnovi i to od strane samozvanih “evropskih intelektualaca“ – tu se u blatu valjaju SNSD trolovi….

  “Sada je bilo jasno šta se promijenilo u izgledu svinja. Pogled životinja koje su stajale napolju klizio je od svinje do čovjeka, od čovjeka do svinje, i ponovo od svinje do čovjeka ; ali, već je bilo nemoguće raspoznati ko je svinja, a ko čovjek.“

 12. Биберу, обично се у именима крије и суштина.
  Ниси ти случајно „бибер“. То си, јер си мала и ситна душа.
  Што се ти бавиш мојом породицом? Можда бринеш за њихово здравље, школовање, учиш их да буду људи…
  Ваљда о мени као оцу треба да говоре моја дјеца,а не ти мала ситна душо.

  Ја ти желим дјецу сличну мојој, здраву, паметну и врло успјешну.Желим да те поштују и воле као што мене воле и поштују моја дјеца.

  То што сам се развео, не значи да сам престао бити добар и одговоран отац а и поштован бивши муж.

  Напротив, то само значи да нисам лицемеран ни у једној области живота па ни у емотивној.

  Не чувам брак као формално-правну заједницу као већина која се окреће за сваком сукњом.

  Мени је, као и сваком нормалном човјеку светиња породица а не формално-правна заједница.

  И нећу ти више ништа рећи о својој породици, јер ти си сигурно зло, за моју, а нисам сигуран да си довољно добар и за своју попродицу.
  Зато ћеш ти заувијек остати само „бибер“ и никад човјек са именом и презименом.

  Желим теби и твојој породици сву срећу овог свијета.

  Поздрав! Душко Вукотић

 13. Питање за мајора Вукотића:

  Зашто се ниси оградио од безобразне алузије демобилисаног Томића приликом предаје тужбе против Додика, а гледе очигледне алузије на 12.март коју је изрекао у микрофон БНТВ?

  Ја сам од тебе то очекивао јер си (био) члан Демократске странке и као члан те странке посланик си био посланик у НСРС.

 14. A Vukotić odgovara:

  Симо П. Ороз, 15.04.2013. 17:30:26 [73550]
  Покрет за Требиње јесте настао из СПО. Ја сам само набрајао директне мандате СПО самостално или у коалицији. Покрет за Требиње који води Никола Скуловић је једини озбиљан дио Покрета за Херцеговину, а и Николе нема са Вукотићем.

  Barba Simo, imaš pozdrav od Nevenke.

Оставите одговор