11:44 Нијемци извиждали Рода Стјуарта у Лајпцигу након што је пружио подршку Зеленском07:59 Жељка: Нестабилност у БиХ не производи Русија, већ муслимански фактор уз помоћ странаца07:56 Столтенберг пријети распоређивањем нуклеарног наоружања према Русији07:53 Гогановић критикује шефа јавно, умјесто да пређе у сусједну канцеларију07:51 Угари су сада добри, не као у Бранково вријеме: Иштван Турци добио награду именовану по Радичевићу07:47 Минић очекује жетву пшенице којој се не може утицати на цијену07:42 Јеленка из САД сматра да крађа није крађа, ако се краде од Русије07:38 Русија ће тражити да се Генерална скупштина УН изјасни о злочинима Њемачке07:36 Василиј Небензја: Украјина мора да призна стварност на бојишту и да јасне гаранције о неутралности07:34 Живадин Јовановић: Запад покушава да своју експанзионистичку политику и агресију свали на друге

ДУХ У ШКОЉЦИ (KÔKAKU KIDÔTAI)

Овдје имате посебног дизајнера за ликове, механику, наоружање, или позадину. Што значи да је анимација у класичном јапанском маниру. И квалитету. То подразумијева крајње технички, и насилни футуризам. Уз половичну сексуалну експлицитност (само женска прса). Јака увезаност музике и слике, са редитељским интермецима без дијалога; који миришу на умјетност. У будућности гдје се људи механички […]

уторак, август 2, 2011 / 05:12

Овдје имате посебног дизајнера за ликове, механику, наоружање, или позадину. Што значи да је анимација у класичном јапанском маниру. И квалитету.

То подразумијева крајње технички, и насилни футуризам. Уз половичну сексуалну експлицитност (само женска прса). Јака увезаност музике и слике, са редитељским интермецима без дијалога; који миришу на умјетност.

У будућности гдје се људи механички унапређују, постоје и биомеханички хакери. Специјално научно-борбено одјељење (именом Девето), јури једног таквог. Тим је састављен од три члана, од којих само један има претежно људске особине.

Јапанизовани Матрикс, са нешто смисленијом мотивацијом акције. Умјесто стриповско-цртићке, исфуране романтичне револуције; овдје је мотив далеко зрелији. Жеља за индустријском шпијунажом. Што је и наглашено у прологу. Програм развијен да хакује преводиоце, и друго кључно дипломатско особље; почео је цитирати апостола Павла. Па је као и (поменути) преобраћени Шаул, почео модификовати ставке из Новог завјета.

Веб адреса за информацију ове врсте: Прва посланица Коринћанима, глава 13, ставци 11-12.

(Редитељ: Мамору Оши; Улоге: Ацуко Танака, Акио Оцука, Тамио Оки)Оставите одговор