Додик: Што прије формирати власт

Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је потребно што прије обезбиједити већину у парламенту БиХ да би се приступило формирању Савјета министара. Додик је након састанка са представницима СНСД-а у заједничким органима БиХ новинарима рекао да у овој странци постоји потпуно јединство и координација у погледу активности на нивоу РС и БиХ. "Разговарали […]

уторак, мај 10, 2011 / 18:22

Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је потребно што прије обезбиједити већину у парламенту БиХ да би се приступило формирању Савјета министара.

Додик је након састанка са представницима СНСД-а у заједничким органима БиХ новинарима рекао да у овој странци постоји потпуно јединство и координација у погледу активности на нивоу РС и БиХ.

"Разговарали смо о начину координације нашег будућег дјеловања у заједничким органима и СНСД је опредијељена за што брже формирање власти на нивоу БиХ", рекао је Додик.

Он је оцијенио спекулацијама наводе појединих медија о нејединству у СНСД-у, који је опредијељен и за одржање партнерства са СДС-ом.

"Одређени кругови из Федерације БиХ пласирају спекулације како би изазвали нестабилност у РС, што је дио шире стратегије странаца коју проводе како би разбили јединство у РС и владајућој партији и наше партнерство са СДС-ом", рекао је Додик.

Он је додао да је то спремао лидер СДП-а Златко Лагумџија, који је тражио да СНСД уђе у власт на нивоу БиХ без СДС-а.

Предсједавајући Савјета министара БиХ Никола Шпирић рекао је да неће одговарати на спекулације медија о свом преласку у СДП, као и о нејединству у оквиру СНСД-а, додајући да су "СНСД и Милорад Додик народни избор и судбина РС".

"СНСД даје широк оквир за различита мишљења, драго ми је да се игра на најјачу карту – на СНСД када је ријеч о власти на нивоу БиХ и ја сам у ових 12 година показао да то јесам", рекао је Шпирић.0 КОМЕНТАРА

 1. Шпирке, Шпирке лијану стари:

  „СНСД даје широк оквир за различита мишљења, драго ми је да се игра на најјачу карту – на СНСД када је ријеч о власти на нивоу БиХ и ја сам у ових 12 година показао да то јесам“, рекао је Шпирић.

  А ахахахахахахахха значи Аваз… 😛

 2. buddha, 10.05.2011. 20:19:29 [4

  Glupak, toliko si glup da izvlačiš riječi iz konteksta, našao sam ja ovo prije tebe pošto sam redovni posjetilac ovog portal.

  Znao sam da ćeš se primiti ko pjan plota,vidi;

  „““ СНСД даје широк оквир за различита мишљења“““ SNSD daje, znači stranka.

  „““драго ми је да се игра на најјачу карту – на СНСД када је ријеч о власти на нивоу БиХ“““

  Ko to iz RS ima jaču kartu od SNSD, kad je u pitanju vlast na nivou BiH???

  „““и ја сам у ових 12 година показао да то јесам“““

  Ne treba zaboraviti da je gospodin Špirić na listi SNSD za poslanika u PS BiH na prošlim opštim izborima dobio preko 60 000 hiljada glasova, ubjedljivo najviše od svih poslanika pojedinačno.
  E to je ta karta SNSD, to je i Nikola Špirić i SNSD..

 3. buddha, 10.05.2011. 20:19:29 [4

  Izvini zaboravih da dodam i ovo;

  „“““Предсједавајући Савјета министара БиХ Никола Шпирић рекао је да неће одговарати на спекулације медија о свом преласку у СДП, као и о нејединству у оквиру СНСД-а, додајући да су „СНСД и Милорад Додик народни избор и судбина РС“““““

Оставите одговор