Додик говори студентима на Економском факултету

Предсједник Републике Српске Милорад Додик говориће данас на Економском факултету Универзитета у Бањалуци. Студентски час са предсједником Републике Српске Милорадом Додиком, у оквиру кампање "У сусрет Дану Републике", коју организује Унија студената Републике Српске под називом "Изазови и одговори", биће одржан у амфитеатру Економског факултета. Предсједник Републике Српске Милорад Додик говориће у 14.00 часова, саопштено […]

уторак, децембар 29, 2015 / 12:14

Предсједник Републике Српске Милорад Додик говориће данас на Економском факултету Универзитета у Бањалуци.

Студентски час са предсједником Републике Српске Милорадом Додиком, у оквиру кампање "У сусрет Дану Републике", коју организује Унија студената Републике Српске под називом "Изазови и одговори", биће одржан у амфитеатру Економског факултета.

Предсједник Републике Српске Милорад Додик говориће у 14.00 часова, саопштено је из кабинета предсједника.0 КОМЕНТАРА

 1. Studenti, dok su studenti ginuli, taj koji će vama držati propagandni govor švercovao je i po crnoj berci prodavao vašim roditeljima i priajteljima cigare i bogatio se.

  Ustanite, okrenite mu ledja i tako mu pokažite da on nema pravo, moralno pravo da u svoja prljava usta iz kojih izlaze prostačke riječi koje ne dolikuju ni Zmaju od Šipova, stavi svete riječi Republika Srpska.

 2. Pa zato su ga fašisti i dovezli na svojim tekovima da bi zagadio i zadjubrio, zasmrdio i opoganio sve , baš sve. Naravno, prvo je po njihovim instrukcijama krenuo od obrazovanja, a kada je to uništio bio je to početak kraja Srpske.

  Šta mislite da su oni željeli dobro Srpskoj ne bi iskipali primitivca, neznalicu, dvojnika Zmaja od Šipova, i to nije najgore. Najgore je što je on pokvarenjak, pohlepnik, kojem ništa nije sveto, njihov korisni idiot koji je uništio biološki potencijal-

  Koliko je Srpska imala stanovnika kad su ga iskipali, a koliko ima danas?

  Noćas usvojeni zakon je morao da se potpiše jer je naredjeno da se potpiše izmedju ostalog od MMF-a i od kancelarije visokog predstavnika.

  Sve priče smrdonjine protiv stranaca su fore i fazone.

  On je istorijska sramota našeg naroda.

  Fašisti su Arapima donijeli ISsil da ih uništi, da ih medjusobno zakrvi, a nama su dovezli ovog djavola u ljudskoj mješini.

 3. Najveći kriminal u ovoj državi je što je potpuno bezvredan novac naštampan bez ikakvog pokrića i dat u vidu kredita u opticaju isto i ravnopravno kao i onaj novac koji je neko zaradio krvavim radom, stotine milioan i milijarde bezvrednog novca se preko raznih kanala, (budžetske potrošnje dugnutih kredita) ubrizgavaju u monetarni sistem kao da je to pravii zarađen novac. Na drugoj strni imamo ljude koji krvavim radom zarađuju za život, pa oni koji se se dokopali bezvrednog kreditnog novca plaćaju rad i proizvode rada lažnim novcem uzetim na kredit kao da je pravi i zarađen. Time se finansira parazitizam parazita i omogučuje da kupuju robe (ovde proizvedene ili uvezene) imaginarnim novcem uzetim u vidu kredita. Taj imaginarni novac mora bi ti vraćen i zarađen ovde proizvodnjom, izvozom, povećanjem poreza, akciza, i drugih nameta.
  Tim novcem se potkupljuje narod, isplaćuju razna sociajlna dvanja, finansira zdravstvo školstvo, plaćaju stipendije, finansira administracija, državne institucije, vlada, čuva socijalni mir, penzije.

Оставите одговор