Ђоковић непобједиви

Новак Ђоковић је освојио мастерс турнир у Мадриду, побједивши у финалу, домаћег играча, "краља шљаке" и првог на АТП листи, Шпанца, Рафаела Надала. Резулта је био 2:0 (7:5, 6:4), а ово је шести узастопни турнир који је српски тенисер освојио за редом. Ђоковић је непобједив ове године, а ово је његов 32 тријумф у низу, […]

недеља, мај 8, 2011 / 21:26

Новак Ђоковић је освојио мастерс турнир у Мадриду, побједивши у финалу, домаћег играча, "краља шљаке" и првог на АТП листи, Шпанца, Рафаела Надала.

Резулта је био 2:0 (7:5, 6:4), а ово је шести узастопни турнир који је српски тенисер освојио за редом. Ђоковић је непобједив ове године, а ово је његов 32 тријумф у низу, што је историјски рекорд.

Разлика између њега и Рафе је сада мања од 900 бодова, а слиједи турнир у Риму, па Ролан Гарос – оба на шљакастој подлози.

Ђоковић је наставио да буде главни пи-ар Србије, па је и овај пут, умјесто качкета у бојама српске заставе, носио мајицу са заставом и ћириличним натписом – ШАМПИОНИ.

Новакову побједу уживо су гледали редитељ Педро Алмодовар, Кристијано Роналдо, а у Ђоковићевом боксу на трибинама, сједио је шеф српске дипломатије Вук Јеремић.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор