Девизне штедише са Напредњацима

У јеку предизбоних припајања, споразума и осталих активности из домена политичке комбинаторике, ни Српска напредна странка не мирује. На данашњој конференцији на новинаре предсједник СНС озваничио је споразум са Странком девизних штедиша, а представљена је повјереничка листа ,,напредњаци" из Босансог Грахова коју чини пет одборника од којих су четворица прешла из тамошњег ДНС, а један […]

субота, август 21, 2010 / 20:25

У јеку предизбоних припајања, споразума и осталих активности из домена политичке комбинаторике, ни Српска напредна странка не мирује.

На данашњој конференцији на новинаре предсједник СНС озваничио је споразум са Странком девизних штедиша, а представљена је повјереничка листа ,,напредњаци" из Босансог Грахова коју чини пет одборника од којих су четворица прешла из тамошњег ДНС, а један из СДП.

Чедо Грбић, предсједник Странке девизних штедиша објаснио је да је одлука о заједником наступу на изборима са СНС, тј. на листи ове странке, донесена јер су сви параметри говорили о подударности политичких програма двије партије.

Грбић је навео да ниједна власт до сада није озбиљно приступила рјешавању проблема девизних штедиша.

"Прво што треба да се уради је да се са Словенијом пређе у званичне преговоре о рјешавању питања старе девизне штедње", рекао је Грбић причајући о о конкретним активностима у вези овог проблема.

Члан повјереништва СНС у кантону 10 у Босанском Грахову, Бојан Галић, је објашњавајући разлоге напуштања ДНС од стране одборника и формирања ,,напредњака" рекао да су људи у Грахову препознали да се СНС самостално бори за српске интересе без патроната "неких других партија", какав је случај био са ДНС.

Додао је да Срби чине 97 одсто становиштва општине и да људи полажу наде у СНС, која не показује намјеру да буде противник других странака, већ напротив, да са њима заједно ради.

"Наш циљ нису ови избори, већ избори 2012. године", невео је на крају Галић.Оставите одговор