Црногорски кошаркаш отео фотографа дневног листа Ало

Компанија "Рингиер Аxел Спрингер” и уредништво дневног листа "Ало” саопштили су данас да је њиховог фоторепортера на задатку "отео” црногорски кошаракашки репрезентативац Владимир Дашић тако што га је "угурао у такси”. „Том приликом уз најгнусније псовке и директне претње по живот фоторепортера, поменути Владимир Дашић је уз неовлашћено и насилно легитимисање присилио нашег сарадника да […]

субота, јун 2, 2012 / 18:48

Компанија "Рингиер Аxел Спрингер” и уредништво дневног листа "Ало” саопштили су данас да је њиховог фоторепортера на задатку "отео” црногорски кошаракашки репрезентативац Владимир Дашић тако што га је "угурао у такси”.

„Том приликом уз најгнусније псовке и директне претње по живот фоторепортера, поменути Владимир Дашић је уз неовлашћено и насилно легитимисање присилио нашег сарадника да снимљени материјал избрише и уништи”, наводи се у саопштењу компаније „Рингиер Аxел Спрингер”.

Како је наведено, након употребе силе и извршене отмице кошаркаш Дашић је из такси возила избацио фоторепортера уз претње по личну безбједност и живот које могу да наступе уколико се фотографије на било који начин буду објавиле.



Оставите одговор