Челзи тражи тренера, Абрамович нуди 7 милиона

Власник Челсија Роман Абрамович намјерава да понуди новом тренеру годишњу плату од седам милиона евра, пренијели су британски медији. Абрамович је после пораза у последњем колу од Евертона отпустио тренера Карла Анчелотија, који је прошле сезоне освојио „дуплу круну” са клубом. Челси ове сезоне није освојио ниједан трофеј, а руски милијардер жели да његов клуб, […]

недеља, мај 29, 2011 / 15:46

Власник Челсија Роман Абрамович намјерава да понуди новом тренеру годишњу плату од седам милиона евра, пренијели су британски медији.

Абрамович је после пораза у последњем колу од Евертона отпустио тренера Карла Анчелотија, који је прошле сезоне освојио „дуплу круну” са клубом.

Челси ове сезоне није освојио ниједан трофеј, а руски милијардер жели да његов клуб, поред домаћих трофеја, освоји и Лигу шампиона, због чега намјерава да понуди новом тренеру годишњу плату од седам милиона евра.

Челси још није ангажовао тренера, а први на листи жеља предсједника клуба је селектор Турске Гус Хидинк, који је прије двије године, када је привремено предводио енглески клуб, освојио ФА куп.

Међу кандидатима за новог тренера Челсија помињу се и тренер Порта Андрес Виљас-Боас, стратег Марсеја Дидије Дешам и отпуштени тренер Бајерна из Минхена Луј ван Гал.Оставите одговор