Чавић: Невјероватан број неважећих листића

Предсједник Демократске партије Драган Чавић рекао је данас да је ДП једина од нових партија која је испунила изборни цензус за Народну скупштину РС, те освојила најмање два директна мандата. Чавић је нагласио да ће ДП учествовати и у расподјели компезационих мандата, те да не искључује могућност да добије и четири мандата, зависно од коначних […]

понедељак, октобар 4, 2010 / 12:42

Предсједник Демократске партије Драган Чавић рекао је данас да је ДП једина од нових партија која је испунила изборни цензус за Народну скупштину РС, те освојила најмање два директна мандата.

Чавић је нагласио да ће ДП учествовати и у расподјели компезационих мандата, те да не искључује могућност да добије и четири мандата, зависно од коначних резултата и расподјеле компезационих мандата.

"Чињеница је да су све прогнозе које су претходиле изборима потврдиле да се ДП нашла међу шест странака у РС по изборном резултату", рекао је Чавић на конференцији за новинаре у Бањалуци.

Он је констатовао да ДП није остварио изборни цензус за улазак у Парлaментарну скупштину БиХ.

Чавић сматра да је "просто невјероватно" да буде готово 10 одсто неважећих листића приликом гласања за члана Предсједништва БиХ из РС.Оставите одговор