Босић и Бореновић: Потписаће се споразум о сарадњи

Предсједници Српске демократске странке и Партије демократског прогреса Младен Босић и Бранислав Бореновић разговарали су данас о заједничком наступу Савеза за промјене на предстојећим локалним изборима, саопштено је из ПДП. Наводи се да је током разговора изражена обострана спремност за дефинисањем свих појединости у вези са коначним договором око заједничког наступа Савеза у свим општинама […]

четвртак, децембар 17, 2015 / 13:37

Предсједници Српске демократске странке и Партије демократског прогреса Младен Босић и Бранислав Бореновић разговарали су данас о заједничком наступу Савеза за промјене на предстојећим локалним изборима, саопштено је из ПДП.

Наводи се да је током разговора изражена обострана спремност за дефинисањем свих појединости у вези са коначним договором око заједничког наступа Савеза у свим општинама и градовима у Републици Српској.

"Босић и Бореновић су опредијељени и јасни у намјери да се само заједничким и фер дјеловањем свих партија унутар Савеза за промјене, међусобним уважавањем и поштовањем, може смијенити корумпирана власт у Републици Српској и живот грађана промијенити на боље", пише у саопштењу.

Закључује се да су лидери двије партије исказали спремност да се у наредних десетак дана потпише Споразум о сарадњи странака чланица Савеза за промјене о заједничкој сарадњи и координацији на свим нивоима дјеловања.0 КОМЕНТАРА

 1. Реално,локалних избора неће бити.
  Колико се може прочитати између редова, тако је „неко“ одлучио.
  Одговара свима у БиХ да не буде локалних избора,наравно осим коалицији на власти у Републици Српској јер на локалу савез држи 2/3 власти.

 2. Као што је Србија вратила своју државност и постала самостална држава тек када су је сви одјебали тако ће и СНСД у Брчком поново бити самостална опозициона странка када их одјебу керови.
  Сви чланови СНСД-а ће због своје изразите политичке послушности,глупоће или кратковидности добијати оптужнице јер су пустили керове да се добро позиционирају.
  Тјешити се скуповима „ово је хајка“ док истовремено на тим сликама нисам видио провинцијског политичког гиганта „мрачног броја 1“ Ратка чиста је глупост.
  Једно причати у Бања Луци а друго радити у Брчком неће да може Миле,дупло дно српске политике у Брчком када пукне србима нема спаса.
  Хранили сте псето два мандата,сада је касно јер они немају мјеру у својим амбицијама.
  Нека се зна да је та болесна политика довела до тога да ни шеф хирургије није могуће бити ако ниси дезертер,ајд што је Ратко мислио да може бити водоинсталатер али смо дошли до тренутка да човјек мисли да може бити и хирург.
  Споразум да се потпише у Брчком у згради гдје је некада требао бити Ђенералштаб,чисто симболички јер су данас у тој згради они што ће свим србима у БиХ културно јебати знање.

  Поздрав за Симу.

Оставите одговор