Бољи услови за раднике Тржнице

Генерални директор АД "Тржница" из Бањалуке Миодраг Каурин поручио је данас да ће управа и већински власник овог друштва наставити са радом који је потврђен код великог броја корисника и на стварању још бољих услова за рад, како постојећих тако и савремених облика промета и тржничких услуга. "Задовољни смо приходима у протеклој години и вјерујем […]

петак, јун 10, 2011 / 13:05

Генерални директор АД "Тржница" из Бањалуке Миодраг Каурин поручио је данас да ће управа и већински власник овог друштва наставити са радом који је потврђен код великог броја корисника и на стварању још бољих услова за рад, како постојећих тако и савремених облика промета и тржничких услуга.

"Задовољни смо приходима у протеклој години и вјерујем да ће и ова година бити успјешна у финансијском смислу", рекао је Каурин новинарима у Бањалуци.

Он је најавио да ће 12. јуна бити обиљежена крсна слава друштва, ломљењем славског колача и уз свечани ручак, уз присуство многоборјних званица на којој ће бити уручене пригодне захвалнице најбољим пословним партнерима.

Каурин је додао да управа планира да побољша пословање "Тржнице" у Источном Сарајеву.

"Тражићемо у новој организацији пут или начин како би се у наредном периоду поправио статус радника
и њихови услови за рад", рекао је Каурин.

Нова управа АД Тржнице именована је 21. марта 2011. године када је за генералног директора "Тржнице" из Бањалуке именован Миодраг Каурин.

Године 1927. у Бањалуци је изграђен први објекат на простору између тврђаве Кастел и десне обале ријеке Црквене, под називом Говедарница. Та година је усвојена као година оснивања "Тржнице".Оставите одговор