Бог те видео: Африканци из Напретка глуме Бразилце

Фудбалери из Гане, који играју за крушевачки "Напредак", глуме репрезентативце Бразила у наставку филма "Монтевидео, Бог те видео", преноси у понедељак дневник "Спорт". Фудбалери Обенг Реган и Мохамед Харифа, који су први пут глумили на филму, у остварењу Драгана Бјелогрлића имају задатак да се као "Бразилци" супротставе југословенској селекцији на Првенству свијета у Уругвају 1930. […]

уторак, октобар 23, 2012 / 06:27

Фудбалери из Гане, који играју за крушевачки "Напредак", глуме репрезентативце Бразила у наставку филма "Монтевидео, Бог те видео", преноси у понедељак дневник "Спорт".

Фудбалери Обенг Реган и Мохамед Харифа, који су први пут глумили на филму, у остварењу Драгана Бјелогрлића имају задатак да се као "Бразилци" супротставе југословенској селекцији на Првенству свијета у Уругвају 1930. године.

Први дио филма бави се периодом прије одласка репрезентације на Мундијал, док је наставак посвећен дешавањима на Првенству у Уругвају гдје је Југославија, за коју су играли само играчи из Србије, заузела четврто мјесто.

Реган је за "Спорт" рекао да је то његов први сусрет са филмом, да је било изузетно занимљиво дружити се са правим глумцима и да је "све било како се само пожељелти може".Оставите одговор