Балабан нови предсједник скупштине града Бања Лука

Начелник Одјељења за комуналне и стамбене послове и послове саобраћаја административној служби града Бање Луке Будимр Балабан биће изабран за новог предсједника скупштине града Бања Лука, сазнаје Фронтал. Званичан избор се очекује на данашњој конститутивној сједници скупштине града Бања Лука, која почиње у 11 часова. Будимир је до сада у три мандата био Начелник Одјељења […]

уторак, 23 октобра, 2012 / 06:47

Начелник Одјељења за комуналне и стамбене послове и послове саобраћаја административној служби града Бање Луке Будимр Балабан биће изабран за новог предсједника скупштине града Бања Лука, сазнаје Фронтал.

Званичан избор се очекује на данашњој конститутивној сједници скупштине града Бања Лука, која почиње у 11 часова. Будимир је до сада у три мандата био Начелник Одјељења за комуналне и стамбене послове и послове саобраћаја административној служби града Бање Луке. Члан је Демократског народног савеза, који је према незваничним подацима ЦИК освојио највише гласова после СНСД.

Власт у Бањој Луци у наредне четири године и већину од најмање 19 мандата у Скупштину града Бања Лука чиниће СНСД, ДНС и СП.

А Балабан о себи каже

Рођен сам 1954. године у Сеферовцима.

Завршио сам грађевински факултет и у своме животу радио многе послове: од обичног радника, техничког руководиоца, генералног директора до начелника одјељења за комуналне и стамбене послове и послове саобраћаја у администрацији Града Бања Лука, гдје и сада радим.

Радно искуство сам стицао на цјелокупном простору бивше Југославије, Русије и Ирака.

Увијек сам се водио једним животним мотом: све што радим морам да урадим часно, поштено и савјесно тако да увијек свима могу погледати у очи, чиста образа и мирне савјести. Јер, све буде и прође, а остаје човјек – остаје ријеч.

Тако живи и моја породица, и на тај начин сам одгојио три кћерке које су данас одрасле дјевојке са завршеним факултетима.

О мојим дјелима, најбоље је да говоре други. Никад нисам истицао своје заслуге, сматрајући да све што радим – радим за добро нашег народа.

Од стране Светог архијерејског синода Српске православне цркве и патријарха Иринеја одликован сам орденом Светог краља Милутина.

Интервју: Будимир Балабан: Незапосленост треба да рјешава локална заједница!0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор