Блокирани рачуни ФК Партизан

Петоструки узастопни првак Србије Партизан налази се у блокади. Рачуни црно-бијелих код чак 11 банака блокирани су због дуга који данас износи 18,951,432.02 динара! Само дан раније он је чак био и већи, па је износио 20,340,870,52 динара. Према информацијама доступним на званичном сајту Народне банке Србије, рачуни Партизана блокирани су у следећим банкама: Развојна […]

среда, мај 9, 2012 / 11:09

Петоструки узастопни првак Србије Партизан налази се у блокади. Рачуни црно-бијелих код чак 11 банака блокирани су због дуга који данас износи 18,951,432.02 динара! Само дан раније он је чак био и већи, па је износио 20,340,870,52 динара.

Према информацијама доступним на званичном сајту Народне банке Србије, рачуни Партизана блокирани су у следећим банкама: Развојна банка Војводине, Дунав банка, Банка Интеза, Хипо-Алпе Адриа банка, Агробанка, Привредна, Универзал, НЛБ (два рачуна), Креди и Комерцијална банка.

Ови рачуни су блокирани због принудне наплате већ 16 дана. Никоме вјероватно ко није у Хумској није јасно како је петоструки узастопни првак и учесник Лиге шампиона, као и највећи извозник фудбалера у посљедњих неколико година, успио себе да доведе у ситуацију да му банке блокирају рачуне.

Недавно су радници у Спортском центру "Земунело" запријетили и штрајком, али је он послије састанка са генералним секретаром клуба Дарком Грубором стављен ад акта.Оставите одговор