Блохин: Лопта била пола метра у голу

Украјина је у последњем колу Д групе изгубила од Енглеске са 1:0 и опростила се од даљег такмичења. "Изгубили смо утакмицу, али се нисмо обрукали. Поносан сам на свој тим. Имали смо предност, доминирали смо у првом полувремену и жао ми је што нисмо искористили шансе." Одиграли смо добру утакмицу, Енглези су покушавали само из […]

среда, јун 20, 2012 / 14:00

Украјина је у последњем колу Д групе изгубила од Енглеске са 1:0 и опростила се од даљег такмичења.

"Изгубили смо утакмицу, али се нисмо обрукали. Поносан сам на свој тим. Имали смо предност, доминирали смо у првом полувремену и жао ми је што нисмо искористили шансе."

Одиграли смо добру утакмицу, Енглези су покушавали само из контранапада, а у другом полувремену нису створили ниједну шансу", рекао је Блохин послије меча.

Он је истакао да је његова екипа успјела да изједначи, али да им није признат чист гол.

"Примили смо несрећан гол, а потом смо успјели да изједначимо, али нам нису признали гол. Имали смо предност у игри, створили неколико шанси из добрих акција, али и шутева из даљине, међутим нисмо успјели. Имамо много младих играча који ће остати у овом тиму и то може бити наша побједа на овом шампионату", казао је Блохин.

"Било је судијских грешака, лопта је била 50 центиметара у голу када је (Марко) Девић шутнуо. Зашто постоји пет судија на терену?", додао је Блохин.

Енглези ће у четвртфиналу играти против Италије, а Блохин је оцијенио да обе екипе имају подједнаке шансе да се пласирају у полуфинале.Оставите одговор