Бијељина: Младић убио још млађег од себе

Припадници бијељинске полиције ухапсили су 24-годишњег младића чији су иницијали Д.Т., који је рано јутрос из аутоматске пушке убио 20-годишњака Д.Д., рекао је Срни портпарол Центра јавне безбједности Бијељина Драгомир Перић. "Јутрос око 2.00 часа у Мајевичкој улици број 3, у свом стану лице Д.Т. /24/ убио је младића са иницијалима Д.Д. /20/ испаливши више […]

субота, септембар 17, 2011 / 09:22

Припадници бијељинске полиције ухапсили су 24-годишњег младића чији су иницијали Д.Т., који је рано јутрос из аутоматске пушке убио 20-годишњака Д.Д., рекао је Срни портпарол Центра јавне безбједности Бијељина Драгомир Перић.

"Јутрос око 2.00 часа у Мајевичкој улици број 3, у свом стану лице Д.Т. /24/ убио је младића са иницијалима Д.Д. /20/ испаливши више хитаца из аутоматске пушке. Од задобијених повреда младић је преминуо на лицу мјеста, а припадници полиције су одмах, након извршења кривичног дјела, лишили су слободе лице Д.Т", рекао је Перић.

Он је додао да је одмах извршен увиђај и пронађена пушка, а по налогу тужиоца биће извршена обдукција тијела настрадалог.

"Припадници криминалистичке полиције воде истрагу у циљу утврђавиња свих чињеница као и мотива убиства", додао је Перић. /крај/тп0 КОМЕНТАРА

 1. Читам малоприје да су славили рођендан.
  Сједиш у кафани и онда дође ова балавурдија,подоји коју пиву и онда о рату,војсци и оружју знају све.
  Значи да је болест узела маха,има 24 године и аутоматску.
  Мислим да треба донијети закон да посједовање аутомата,митраљеза,нагазних мина,експлозива и сл. уколико се не преда у неком року, у старту употријебио то или му случајно пронашли омогућава „власнику“ 10 година робије.

 2. Када ти Ања кажеш да „нешто заиста мора да се предузме“ то значи да ће бити изгубљено још хиљаде недужних живота.
  Тако си писала и за сталну рубрику о Брчком на нашем Фронталу.рс па ништа,Брчко је заиста постигло много а да то није примјећено нити забиљежено у медијима.
  Четири споменика истакнутог брчанског умјетника корупције Рамиза Ахметовића која су красила тргове,паркове и зграду Владе Брчко Дистрикта БиХ су слика Брчко Дистрикта БиХ.
  B-):D:D

 3. Мислим да је повећана пажња Фронтала.рс око дешавања у Брчком. Нема сталне рубрике коју сам предлагала, али има вијести из Брчког много више него прије што је, нескромно, али и моја заслуга, надам се. Млађо, незахвалан си!

Оставите одговор