Бања Лука: Алкохол у венама

У акцији појачане контроле возача под дејством алкохола Центра јавне безбједности (ЦЈБ) Бања Лука из саобраћаја је искључено 90 од укупно 153 алкотестирана возача, саопштено је из овог центра. Припадници полиције Бања Лука су ову акцију на подручју града провели у ноћи између 4. и 5. јуна од 22.00 до четири часа и укупно сз […]

понедељак, јун 6, 2011 / 15:30

У акцији појачане контроле возача под дејством алкохола Центра јавне безбједности (ЦЈБ) Бања Лука из саобраћаја је искључено 90 од укупно 153 алкотестирана возача, саопштено је из овог центра.

Припадници полиције Бања Лука су ову акцију на подручју града провели у ноћи између 4. и 5. јуна од 22.00 до четири часа и укупно сз контролисана 194 возача.

Од овог броја њих 153 су тестирани на алкохол након чега је из саобраћаја искључено 90 возача, а издато је и 15 прекршајних налога због почињених других прекршаја из Закона о основама безбједности саобраћаја на путевима БиХ.

У ЦЈБ Бања Лука апелују на возаче да не управљају возилом под дејством алкохола, јер на тај начин доводе у опасност себе и друге учеснике у саобраћају.

У овој акцији су учествовала 24 полицијска службеника и са оваквим акцијама ЦЈБ Бања Лука наставиће и у наредном периоду.Оставите одговор