Ана Ивановић даље, Бозољац изгубио од Налбандијана

Ана Ивановић је у трећем колу турнира у Бирмингему, чиме је заокружила успјех српских тенисера. Нажалост Бозољац није ишао стопама својих репрезентативних колега и Налбандијан је био бољи. Српска тенисерка Ана Ивановић пласирала се у треће коло WТА турнира у Бирмингему будући да је побиједила Грузијку Ану Татишвили са 6:1, 6:2. Ивановић ће се у […]

четвртак, јун 9, 2011 / 06:58

Ана Ивановић је у трећем колу турнира у Бирмингему, чиме је заокружила успјех српских тенисера. Нажалост Бозољац није ишао стопама својих репрезентативних колега и Налбандијан је био бољи.

Српска тенисерка Ана Ивановић пласирала се у треће коло WТА турнира у Бирмингему будући да је побиједила Грузијку Ану Татишвили са 6:1, 6:2.

Ивановић ће се у мечу трећег кола састати са Канађанком Ребеком Марино, која је била боља од Јапанке Рике Фуџиваре резултатом 6:1, 6:2.

Лондон – Илија Бозољац није био успјешан попут Типсаревића и Троицког и изгубио је меч другог кола АТП турнира у Квинсу од Аргентинца Давида Налбандијана резултатом 6:4, 6:4.Оставите одговор