Албанци хаковали Егзитов фан страну на Фејсбуку

Страницу новосадског музичког фестивала Егзит на друштвеној мрежи Фејсбук оборили су синоћ албански хакери. На страници „Еxит Фестивал” налази се лого „Албанске сајбер армије” (Albanian Cyber Army-ACA), у црвено-црним бојама, и са натписом на енглеском језику „Ми не заборављамо”. На такозваном зиду на страници налазе се и пароле, такође на енглеском језику, „Косово је наше […]

уторак, март 1, 2011 / 06:33

Страницу новосадског музичког фестивала Егзит на друштвеној мрежи Фејсбук оборили су синоћ албански хакери.

На страници „Еxит Фестивал” налази се лого „Албанске сајбер армије” (Albanian Cyber Army-ACA), у црвено-црним бојама, и са натписом на енглеском језику „Ми не заборављамо”.

На такозваном зиду на страници налазе се и пароле, такође на енглеском језику, „Косово је наше срце, наш кисеоник”, „Ми смо нова револуција на Фејсбуку”, „Вратили смо се!” и „Ударили смо поново и напали седам српских страница”.

Музички фестивал Егзит одржава се у Новом Саду од 2000. године, у јулу. Фестивал је израстао из побуне младих Новосађана против режима Слободана Милошевића.

На Петроварадинској тврђави током четири фестивалска дана окупи се око 150.000 младих, међу којима је највише оних из региона бивше Југославије.Оставите одговор