Зукорлић: Боље прави четник, него лажни демократа

Главни муфтија Исламске заједнице у Србији Муамер Зукорлић сматра да ће избором Томислава Николића за председника српска политика према Бошњацима бити "потпуно демаскирана и јасна”. „Ако бирам између ‘лицемерног демократе’ и ‘искреног четника’, више волим да имам овог другог за којег знам шта ми мисли”, рекао је Зукорлић за Фену. Он је објаснио да је […]

недеља, јун 10, 2012 / 18:02

Главни муфтија Исламске заједнице у Србији Муамер Зукорлић сматра да ће избором Томислава Николића за председника српска политика према Бошњацима бити "потпуно демаскирана и јасна”.

„Ако бирам између ‘лицемерног демократе’ и ‘искреног четника’, више волим да имам овог другог за којег знам шта ми мисли”, рекао је Зукорлић за Фену.

Он је објаснио да је до сада на сцени била „маскирана антибошњачка политика симболизирана у Борису Тадићу” који је, како додаје, био „европски љубимац и који је против Бошњака и из БиХ и Санџака могао да ради шта хоће”.

Према ријечима Зукорлића, Тадић је једно причао у Београду, друго у Бањој Луци, треће у Бриселу, четврто у Анкари.

Сада ћемо, додаје он, имати јасну политику, а онда ћемо морати да се према тој политици одредимо, јер ће Николић „водити политику која ће бити јасна и транспарентна”.

„Ја сам се борио за обарање Бориса Тадића, нисам се борио за довођење Томислава Николића, то је огромна разлика, али сматрам да је ово боље решење и за Санџак и за БиХ јер ћете имати потпуно јасну ситуацију и знаћете шта вам председник Србије мисли”, закључио је Зукорлић.0 КОМЕНТАРА

  1. Panteru , biger uvijek polazi prvo od sebe i firera svoga. Tako i u ovom svom komentaru. Njegov firer ne spada ni u sljam od ljudi jer on nema ni ono lj od ljudi. Oni koji su stvarali Republiku moraju po ovome vremenu da strajkuju gladju i mole ovo zvijerstvorenje za komad hljeba dok predsjednikpremijersudijaituzilacpredsjednikakademije ubija i unistava nemilice sve pred sobom i oko sebe.
    A, sto se tice muftije lako bi mi s takvima da nama nije nasih ala i krvopija. Muftija samo av av av, a nasi demoni se djilkoski smiju i i unistavaju sistematski sve sto im je na putu.
    Bigeru, pozdravi mi gospodju mamu, moju prijateljicu iz derventskog Picinog parka.

Оставите одговор